Vizuális attack: maszkarzenál!

  • 0

Vizuális attack: maszkarzenál!

Category : News , Uncategorized

Lejárt a pvc maszkok ideje, a bőrbarát szilikon ellepte a nyárisportdömping polcait. Nos, aki tényleg nem a gyereknek akar széttörnivaló olcsóságot, hanem tartós minőség kedvelő, annak okosulásul maszkarzenál!Elvileg több csoportra oszthatóak a maszkok, meg is teszem, persze szigorúan a búvár kínálat taglalásával.

– nondesigned maszkok: általános célú, néha alapkialakítású tömegcikkek. Megjelenésük, kisugárzásuk egy finnyás búvármúltú vásárlót elriaszt. Búváriskolának, tömeges snorkeling célra, nyári pancsolásra jók: annyit bírnak, mint amennyibe kerül, jó vétel amatőröknek.

– használható, okos maszkok: általános célú, komoly tervezésű, solid, meggyőző maszkok a maximális használhatóság figyelembevételével. Szépek és jók, tartósak és megfizethetőek. Búvárboltok középkategóriás kínálata.

– designőrületek: kihegyezve az extrém megjelenésre, valami előnyös tulajdonságot kiabálnak. Pl. széles látómező mint panoráma kitekintés. Sajnos ez néha a használhatóság rovására megy, és a mélyített zsebbenyúlás nem vezet a kívánt eredményre. Lsd. Mares (ESA)

Aki ezen belül is a top ajánlatra kíváncsi, annak csak egy ugrás a csúcspredátor: 199 USD-től.Teljes lista a Divenettől, azaz maskarzenál itt! Mega!

Mélyebb elemzés: szükségtelen. A választás szubjektív – és ehhez nem kell szőke nőt a plázában kísérgetni, hogy megtudjuk milyen az. Elég csak végignézni a listán! Nekem máris van új kedvencem… (sík kedvenc)


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár