Technikai csodadolgok

  • 0

Technikai csodadolgok

Technikai fejlemények: a helyi szerelő haver küldött egy inflátorcsövet: csak úgy, ajándékba! Mint egy gentlemen, barátan, ajándékképp! Kicsit levon a gesztus értékéből, hogy lyukas a gyenge keresztmetszetnél, tehát eben guba, az előző is így kezdte, mielőtt leszakadt. Azért a Dragannak átadott merülési díj a mi a kapcsolatunkon is javított: adott egyet az ő digi-dugi secret tartalék tömlőiből.
Ma 10 perccel előbb elindultunk! Csak ténferegtem, éreztem, valami nincs rendben. Esküdni mertem volna hogy a kis csintalan erők nem pihennek, valahol megbújtak és csak arra várnak, hogy érvényesüljenek! Koboldok pedig vannak! Kiderült, mert kezdődött a móka az inflátorcsövekkel. Egész nap kerestem a csöveket, végül meglett mind a három. közben volt két merülés, strandos ugrálós fürdőzgetések, napsütés és eső. Tehát kikötésig kerestem a csöveket a javítás miatt. Gyorsan végeztem, kiderült, hogy rövid az egyetlen ép darab, marad a kölcsöncucc.

norma2

Dragan elhúzott a hajóval, ment Tivatba egy munkamerülésre, én meg rendeztem a bázisügyeket. Hét körül mindennel végezve elnyúltam egy tíz percre, számba véve a mai teendőket. El is vesztettem a fonalat, hajnali fél 4-kor ébredtem, azt sem tudva, hol vagyok, miért, ki hordta el a bázist, miért vagyok éhes!? Szóval, alvás! Néha egész jó tud lenni.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár