Egyiptomi merülések októberben!

  • 2

Egyiptomi merülések októberben!

Category : Egyiptom , News , Uncategorized

Sziasztok, eredményesen hazaértem! Az eredményekről szerda este egy Helikonos esti meetingen tudok vetíteni – azaz, hogy milyen volt Montenegro, mik az újdonságok, és mi a következő célpont. Nos röviden, előrevetítve, amit egy nap alatt sikerült összehoznom:
.
kerasub diving
.
Egyiptom, őszi kitelepülés – újabb 6 hét merülés, Vörös tenger HURGHADA október 13-tól, Grand Hotel **** 10 merüléssel, 155.000 Ft-tól!

Aki Hurghadán minden letörést, driftet és fakultatív merülőhelyet ismer, az felmentést kap a túrából, de a többieknek érdekes lehet. A Deepdreemssel való közös munka eredményeképpen elég sok lehetőség adódik frankó merülésekre. A túra leutazásból, szállásból, és merülésből áll.

————————————————————— konkrét ajánlat:

(A hotel árak tartalmazzák az utazás apróbetűs költségeit, kivéve a retéri vízumot)

Grand Hotel **** superior
Grand Hotel ***** de lux
110.000 Ft okt. 13,20,27-től +10.000 Ft
120.000 Ft okt. 13,20,27-től +10.000 Ft

A hotel teljesen jó helyen áll, aki járt már itt, emlékszik a puccos szállodára, ahol a Dart Waderek terelik a gyalogosokat át az úton? Nos a két hotel egymással kompatibilis intézményei mindenkinek korrekt komfortot kínálnak, innen pedig nem kell sokat taxizni semerre sem, van itt tengerpart, medence, bazársor helyben is, no meg a duty free és Mac Donalds köpésnyire. Megvan? (Térkép)

grand hotel
Csoport: október 13-tól 20-ig!
Azt hiszem, most ennél kedvezőbbet nem tudok hotelban feldobni. Az irodák szerint magyar animátorok, színvonalas programok meg ellátás veszélyei fenyegetnek…

Merülések: szerintem mindig a legtuttibbakra hajtunk. Kell-e bemutatni Small Giftun driftet, Abu Ramada North áramlásos üregét, vagy a Cave-et, Erg Gigi-t, esetleg Panoráma Reefet, Abu Nuhast, Salem Exprest, Thistlegormot? Szeretnénk jókat merülni!

Fakultatív prg, minisafari létszám és jó idő esetén 1, ill. 2 naposak …
Fakultatív prg. Safaga: Rebreather Open Day

.

3 nap (6 mer.) 110 EUR
5 nap (10 mer.) 150 EUR
kísérő: 20 EUR/nap

Merülés: Karas
Divecenter: Deepdreams

divemap

Miért Hurghada? Indoklás: Sharmba menni kicsit húzósabb, a programok kötöttek, nincs sok fakultatív lehetőség, személy szerint kevésbé vonz, hogy puccossabb, és tömegkatasztrófa a kikötői tolongás. Itt az elnök miatt nem lesz fennakadás, dugó, meg tenger lezárás sem… Pozitív: otthon vagyok a területen, sok a lehetőség, meg is tudom tenni, amit a helyzetből ki lehet hozni. Árban is kedvezőbb! Az ígért északi safari helyett Hurghada tud kedvező alternatívát nyújtani, Abu Nuhas roncsaival, Salem Expressel, helyi extrákkal, remélhetőleg jó idő esetén! Rebreather Open Day kíváncsiaknak Safagán! Turistáknak Luxur, Kairo és más sivatagi nyalánkságok, mint pl. beduin vacsis naplemente. Kezdő tanfolyamosoknak jó táptalaj – meleg víz! Ezen kívül bárki jöhet, csatlakozhat az október 6-os időponton kívül is – mert ott leszek!

—————————————————————– általánosságok:

Utazás + szállások: akciós csomagokban (lsd. lentebb) adott utazásszervezőktől, ill. helyszínen az egyéni repjegy mellé. Ár: napi 20 EUR-tól a 90 LE-ig egyénileg.

Egyéni leutazás: csak repülőjegy egyéni foglalással, adott időpontra, több charter áll rendelkezésre, korlátozott számban. Repjegy ár: cca: 75.000 Ft

Merülések: a búvárbázis adott árlistája alapján – az igénybevehető egyéni kedvezményekkel. Felszerelések, tanfolyamok itthon bérelhetőek, leköthetőek kis Búváriskolánk köreiben.

Merülésvezetés, bonyolítás, szervezés, koordináció: Kovács Károly (Karas) október 13-ig honszolgálatban, azt követően a helyszínen. Szervezés, árfolyama: baksish (30EUR-tól a helyszínen, amiben a video DVD, fotó, stb. benne lesz ám!)

Jelentkezés: info@kerasub.hu, 20 9660 998 Kovács Károly

——————————— O ——————————–

Figyelem! Október csúcsszezon, az árak emelkednek, a helyek fogynak! jelentkezés S.O.S! Vacilálni nincs idő! – Ez már Last Minute!!!

.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

2 Comments

Karas

2006-09-16 at 9:42 pm

Na, mai állás szerint még van pár hely. A 20-i időpontok fullosak, betellt, és utána is nagy a tumultus.

13-i géppel indulok, a bázis szerint is lesz munka. Ha valaki jönne, akkor keressen a helyszínen, lesz lenti telefonszámom, (itt is, ill. a kontaktok közt is megadom). Mail üzemel, és a bloggal is rendszeresen jelentkezem, ahogy lesz esemény.

Gogle kerasubhu

2007-07-09 at 11:07 pm

Gogle…

Fresh information about kerasubhu….

Barlangi bújócska

Blogtár