Hírlevél – hazai programok

  • 0

Hírlevél – hazai programok

Category : News , Uncategorized

Itthon vagyok, a búvárkodás világából a búvársport előszobájában, azaz a saját kis Kerasub Búvárbarlangom portáján. Húztak az ígéretek, a tennivalók, hiszen nemcsak az otthont, hanem nekem is kiindulópontot, sok év merüléseit és munkáját megtestesítő ,,Valami,, amiről beszélünk. Kerasub a misszio neve, ami merülésre és kizökkenésre csábít az európai valóságból a tengerek kincseket rejtő nyugodt világába. Üdvözlök minden Ismerőst, leendő Búvárt, és Sporttársat!
Gőzerővel készül az idei programnapár, ebből már bekonferálhatok pár fix búvármegmozdulást. Kimerítő alaposság nélkül idén utazunk Egyiptomba cápalesre, lesznek búvártanfolyamok tengeri és itthoni vizsgalehetőségek és merülések, néhány hétvégi expedíció, Montenegro egész nyáron, ősztől pedig itthoni tréningek egzotikus utunkat megelőzően. Lesznek új felszerelések, búvárbörze és használt cucc kiárusítás, beszámolós estek, fotókiállítás. Webfelületünk átszerkesztés alatt, de továbbra is működik a blogszerű felület. Érdemes olvasgatni, csemegézni visszamenőleg is, hiszen élmények és tapasztalatok egyaránt átitatják a képes beszámolókat. Szeretnék kérni mindenkit, hogy segítsen népszerűsíteni személyes ismerettségi körében oldalunk, hírlevelünk, no meg az általunk biztosított búvárlehetőségeket.

2007 januártól a hírlevelet olvasók, új feliratkozók búvárprogramunkból különleges kedvezményekben részesülnek. Törzstagsági búvárklub rendszert indítunk, ami szintén kedvezményeket jelent a tréningeken, programokon, sőt a búvártanfolyami részvételeken is!

Részletek kidolgozás alatt, ezeket további hírleveleinkben, honlapunkon, és üzletünkben közhírré teszünk.

Most pedig invitálás, programajánló röviden (információ: Kovács Károly 209660998, Kerasub Búvárbarlang, info@kerasub.hu)

január 26. péntek 17:00 Celldömöllk, Vulkánfürdő, uszodai tréning
február 3. szombat 08:30 Kerasub, Kezdő búvártanfolyam (1.)
február 3. szombat 14:15 Szombathely, Sportuszoda, tréning
február 7. szerda 18:00 Kerasub, Klubdélutáni Búvármeeting
február 10. szombat 08:30 Kerasub, Kezdő búvártanfolyam (2.)
február 10. szombat 14:15 Szombathely, Sportuszoda, tréning
február 16. péntek 17:00 Celldömöllk, Vulkánfürdő, uszodai tréning
február 21. szerda 18:00 Kerasub, Klubdélutáni Búvármeeting
március 3. szombat 08:30 Kerasub, Kezdő búvártanfolyam (3.)
március 3. szombat 14:15 Szombathely, Sportuszoda, tréning
március 7. szerda 18:00 Kerasub, Klubdélutáni Búvármeeting
március 9. péntek 17:00 Celldömöllk, Vulkánfürdő, uszodai tréning

Előkészületben:

Brothers Safari, Északi Safari, Vörös tengeri merülések
CPR újraélesztő tréning, Rescue Diver, Kezdő tanfolyam,
Master Diver tanfolyam, Nitrox, Freediver

Montenegro június-szeptember között
.

tanfolyamok mind itthon, mind ,,terepen,, elvégezhetőek, kombinálhatóak az itthoni jól felszerelt tanterem és védett vizi merülések felhasználásával. Ezzel időt takarítunk meg a tengeren töltött vakáció javára… Arra pedig szükség van.

hammerhead sahrk

Még korai bármit is mondanom róla, hiszen szükség van a visszajelzéseitekre, jelnetkezéseitekre, és az előlegekre. Késő viszont bármit is mesélni: aki volt már Vörös tengeren, volt már hajószafarin, akar látni ,,nagy halakat,, és érezni akar egy kis adrenalint, az tudja, hogy Brothers mit nyújthat. Az ár 270 EFt körül várható, kedvezmény első jelentkezőknek! Aki hallott már a Miracle névről, az tudja, hogy 5*os ajánlatról van szó. (Egyénileg 970 EUR+utazás)

Lehetőség kínálkozik jutányosabb északi túrára is, kis létszámú, nomádabb szerveződésben. Kitelepülésem függvényében lehet 2-3-4 napos programot is szervezni, igények szerint.

brothers

Ennyi búvárprogram bőven megteszi, remélem sikerült a sorok között némi kedvet is ébreszteni. Ha mégsem, akkor a szerdákra konferált képes, videós élménybeszélgetős összejövetelek alkalmával, vagy pedig személyesen a Búvárbarlang mélyén igyekszem ezt majd megtenni. Búvárkodni pedig kell. Mert jó nagyon. 🙂


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár