Hírek árufeltöltésről, meg programváltozásról

  • 0

Hírek árufeltöltésről, meg programváltozásról

kicsit strandHárom hétvége között, középen, az kicsit olyan, mint szőlőszem a présben: feszített helyzet, biztató végeredménnyel. Pontosan ez a helyzet erre a három hétre lekottázva, amiben benne van videós énem, a boltvezető, a beszerző, az oktató, meg a menedzser. Elstartolt a mestertanfolyam idei első futama, kezdők is félúton, a bolti készletek pedig közelítenek a 2007-es kínálathoz. Ugyan most hétvégén van az expo szabadidősport kiállítása, de ez évben nem látogatom, lévén sikerült sikeresen ápolni a kapcsolatokat a bevált partnerekkel. Ebből kifolyólag elégedetten tárhatom ki a bolt ajtót: kompjuterekből, automatákból ruhákból, ABC felszerelésekből, no meg pár minőségi márkából megvan a látható kínálat. Még a bolton is kell kicsit alakítani, hogy átlátható legyen minden!

A programokon is kellett kicsit változtatni, mert a jövő hétvégére került a tanfolyam és uszodai tréning. Az azt következő hetekben meg kezdünk készülni az egyiptomi útra. Ezen agyalva, komoly áron sikerült szert tennem cápás és cetes könyvekre, ez lenne a téma amúgy a jövő szerdai búvármeetingen. Más téma is lesz majd: hajószafari felkészítő tréning, belelértve pár szakmai fogást, meg bevált biztosítási technikát elvesztés, levegőkifogyás, deco stb. esetére. Szerintem nem lesz unalom, főleg, hogy valamikor el kellene menni Grazba a 12 méteres toronyba merülgetni egyet. Ha valaki meg kamrás utazást akar szárazon 50 méterre, az meg megint jelezzen, mert készülünk: Lipótmezőn lehetséges 15000 ért egy dokumentált vizsgálati jellegű ilyen utazás. Nos, ha belegondolok, hogy ez mennyi minden is, akkor tüstént elküldöm hírlevélben, meg utánavetem magam a dolgoknak. Nagyon él ez a Kerasub, nincs pihengetés vazze… Erről jut eszembe, ideje viccelődni is. 🙂 -hamarosan-

1.jpgAz mondjuk lesz hétvégén, mer a Metrikonttal lesz céges búvárbemutató. Ha tudnák a dolgozók, hogy mire akarjuk őket rászedni, akkor addig sem aludnának nyugodtan, de az is lehet, hogy a vízre se néznének optikailag ingermentesen szívükben termő aggodalmak nélkül. Nos, buli az buli – komolyan vesszük ha búvárkodás.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár