Cápacsók

  • 0

Cápacsók

Category : News , Uncategorized

A floridai Dave Marcel egy merülés során talált dajkacápával szeretett volna egy kis showműsort bemutatni. Az effajta szórakoztatás nem idegen a búvárkodás világától, hiszen több helyen léteznek olyan cápaetetéssel, a cápák kézben tartásával operáló “előadások”, ahol a nézőközönség lenyűgözve nézi az attrakciót.

Dave Marcel is számtalanszor részt vett a cápa és ember közötti határvonalat lebontó “erotikus” műsorban, aminek lényege az volt, hogy a fiatal dajkacápát elkapta és megcsókolta. Mint egy randin, átkarolta a nyilván másra számító jószágot, és egy forró ölelés után tért rá a dologra. Most sem történt ez másként, magához húzta a cápát, a hátára fordította és megcsókolta.

Ám teljesen váratlanul, ez a cápa nem a megszokott módon reagált a közeledésre. Egészen másfajta “csókot” adott a cápánál lényegesen rosszabb reakcióidejű búvárnak, aki csak annyit érzett, hogy megannyi fog mélyedt arcába. Szerencséjére az esetnél nem szerzett életveszélyes sérülést, ám szinte leharapott ajkának reparálása komoly kihívást jelentett a plasztikai sebész számára, hiszen számtalan apró vágást kellett kezelnie.

 

 

%%VideoBlogger:videobomb:491e65dbcd%%

A történet végülis nem tragédiával zárult, és Dave Marcel is levonta a konzekvenciát a maga számára: “Soha ne csókolj meg egy hátára fordított dajkacápát!” Mások pedig azt mondják, nem érdemes cápát csókolgatni semmilyen pozícióban. Ki-ki maga dönti el, melyik tanácsra hallgat.

forrás: www.outdoorsport.hu

 


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár