Mások napja

  • 1

Mások napja

t76t76_2.jpgKilences találka: tanfolyamosok vagy négyen előjegyezve. Aztán Kálmán mutatkozik be, míg befut egy félénk hívás: tanfolyam lemond, családi ok. Kálmán már kezdéskor osztályelső lett. Beülünk egy kávéra, hagyva a beszélgetést szabadon: én mindent megtudok búvárjelöltemről, de mivel nem sikerül magamnál tartani a szót, későbbre halasztom az irányított oktatást. Csipetnyi Csapatok mellett kifutunk – T 76 elsőre: a megfejtés átütő: ugyanolyan hideg van mint a Patrolacnál, de harminc alatt már nem érezni a nitrogéntől! Cool! – ekkora felismerést! A hőkozpont 20-25 méter alatt kicsit letompul! Aztán folytatom a megkezdett OWD kurzust, bár a hullámzás nem jó közérzettel játszik a very fun diving feeling alá.

wormyA ruha ólomövvel szűkítve az imbolygó gyomrot stimulálja, az egyensúlyi rendszer labilizálódik, hányinger jeleivel sikerül a hullámok közé vinnem emberünk. Nagykönyvek nem foglalnak állás, az oktatói ajánlások erre nem térnek ki. Közel a zérópont, egy lehetséges búvárt veszítünk? Akarásban nincs hiány, de rövidre kell zárni: lebegünk egy laza fél órát, sasolunk, stresszolduln. Sajna az idegi feszültségek nem szűnnek, de erőszak gyanújával diktálunk egy Dramenexet emberünkbe. Folytatás délután: fürdőnaciban fergeteges lebegés Mamula barlangjában. Eredmény: visszanyertük emberünk, folyt. Köv. Holnap kilenckor.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

1 Comment

zolo

2007-08-07 at 12:13 am

Karesz, azok nem véletlenül a mi képeink? Megvásároltuk őket. Ha nem emlited meg milyen ügyesek voltunk, névvel, akkor kérjük a jogdijat…

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár