Rendet vágunk

  • 0

Rendet vágunk

Category : Blogroll , News , Uncategorized

Hazaérve két napig csak kóvályogtam, egyesek szerint az álomkórral is küzdöttem. Meg a rumlival, az időzónákkal, meg általában mindennel, ami a tengeri lét után új elemként támadta be a mindennapokat.

dahab.jpgEgy hétnek el kellett telnie, hogy valami kibontakozzon az ősrobbanás ködéből – legalábbis a két hónappal ezelőtti élet már ilyenforma régmúltnak tűnt. De megvan, rend a búvárboltban, tervek az őszre, a tanfolyamokra, meg túrákra. A programnaptár kezd betelni, formálódik a hírlevél, ahogy konkretizálódnak a részletek. Tehát mehetünk merülni, tanfolyamozni, hisz ezért vagyok itthon. A képen Dahab: hát, ide is el kell menni, a dahabfeeling bizony hiányzik.

Rövid előzetes: szeptember 14-16 OWD tanfolyam, 28-01 Adria, október 5-7 OWD tanfolyam, 13-14 Neufelder / Graz nyíltvíz, október 17- november 14 Egyiptom: Sharmelsheikh/Dahab, novembertől uszodai tréningek, vizihockey, klubszerdák. További tervek: 2008 Szudán, Bali, Thai ? – Kérdőjel, egyelőre tervezés előtt, lehet szavazni, ki mit szeretne… Ami fix, megyünk! Egyiptomi hajószafari pedig júniusban…


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár