Első csapások

  • 1

Első csapások

Category : Blogroll , Uncategorized

swimmingNo, érthető volt minden – gondoltam, miután Fecó megkérdezte, hogy kedd, fél hét, hol sörözzünk? Nos, ez a direkt kérdés teljesen felborította virtuális idősíkomon gondosan sorbarakott programbejegyzéseim. Mintha ugrott volna a tű a lemezen, avagy másik héten lennénk. Már azon voltam, hogy én kérek elnézést, de aztán mint víztükrön gellert kapott napsugár villant fel élesen, hogy keddre edzés van (meg csütörtökre is) a sör meg csak hab. Avagy levezető kalória. Végül is megállapodtunk benne, hogy elszőr úszás lesz. Mert ugye az indopacifik áramlás nem majális, valami kondíciót össze kell szedni annak, aki irháját áztatni készül.

Maga az edzés”terv” amúgy nem nagy csapás a fizikai valóságra: bevezetés, alapozás, levezetés, cca. 45 percben, egyelőre a folyamatos mozgás, átmozgatás a cél. Ugyanez csütörtökön, majd jövő héten kicsit terheléssel is megpróbálkozunk. Én javasolnám a szárazedzéseket is mindenkinek, legyen az spinning, vagy futás akár. De ideje kezdeni, mert jön a szezon! – azaz nem feszkóból irogatok itt ilyesmiket. Én szóltam, majd ne a merülésvezetőt szidjátok, ha lemaradtok, mint a borravalóm.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

1 Comment

Karas

2008-02-20 at 9:30 am

Haat. 45 perc úszás volt, a reggeli ébredés szerint nem kevés elsőre. Jól átmozgattam minden tagomat, kiabálnak is a csütörtöki mozgás után…

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár