Felélesztett foto galéria

  • 0

Felélesztett foto galéria

Category : Kerasub DC , News , Uncategorized

picasa geleryKomfortfokozat ugrás, vagy láma vagyok a számtechben? – előttem is vitás, de egy jó ideje nélkülözött fényképgaléria funkcióban igyekeznék előre lépni. A web két lehetőséget dob, a flickr, vagy a picasa felületet. Nos, az őszi Dahab tükrében az utóbbi került használatba. Nos, nem igazán, de éppen megtörtént az újrafelfedezés. Már csak be kell izzítani a jobb menüsorban, legalulra, közvetlen a video galéria fölé, és kész is vagyunk. Kérem szépen, mostantól publikus galériák és képek kerülnek összekapcsolásra a felületen.
Persze vannak alternatív felületek is, több kevesebb reklámmal. Hát, egy tetsztőset ki is választottam, myphoto stílus szerint, aki ezt szereti, gyönyörködhet pár Montenegrós válogatott kép erejéig.  Jó lapozgatást!

Album… Nos, ha letöltöd az ehhez szükséges kliensprogramot, türelmesen követve a regisztrációhoz szükséges lépéseket, előbb utóbb képbe kerülsz. Képközelbe, a weben, bárkinek, bárhova, tudsz képeket,albumokat közzétenni, megosztani, vagy hasonszőrű ismerősökébe, esetleg zárt baráti körökbe tömörülve közreadni.

A kliensprogram picasa névre hallgat. Jó tanácsként mondom, hogy mielőtt feltelepíted, rakjál rendet a gépeden, mert a kis alkalmazás igyekszik bescannelni minden képet amit a gépeden talál, bárhol legyen is. Legalábbis ezt a funkciót aktíválva tudod barátságosan átlátni a géped összes fényképmappáját, amiket feltölthetsz egy-egy kattintással, vagy rendezhetsz kedved szerint. Ha rumli van, akkor a kapott eredménnyel nem leszel elégedett, később rendezni a mappákat nem akkora boldogság.

Hogy nálam átmeneti megoldás-e, vagy végleges? Egyelőre aktuális, maradjunk ebben. Nézd + !!! Azért jól működik, nem?


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár