Balkán túra, kontra 7 óra előny

  • 0

Balkán túra, kontra 7 óra előny

Külföldön jártam, Görögországban ami valljuk be tetszett nagyon. Felmerült egy későbbi akcióterv szükségessége, amiről szeptemberben tudok többet felvázolni. Aztán más ügyekből kifolyólag kényszerutazésképp metszettük Bulgáriát, átszeltük Romániát. Emiatt éppen négyezer kilométeren vagyok túl Gróf Úrral, négy nap alatt, gyenge 15 óra alvással.
Mára sikerült összesűríteni az éjszakába sok alvást, ami inkább magas frekvenciás agycinematrixnak illett be, de hatásos volt. Meggyőztem a mai napot, csomagok készen egy nagyobb útra, rekord pakolás: minden benne a 20 kilóban, a kéziszatyor is csak 14 kg 🙂 Az út nagyobb lesz, baliig gorjuk a zónákat, így szedünk össze 7 óra előnyt. Ennyivel is kevesebbet kell aludni a gépen.

Búcsúzóul mik az utolsó gondolataim? Hát, hogy ha hazajövök, indulnak a nyíltvizi merülések, sűrű lesz a suli programja, beköszönt a nyár. Addig pedig készüljetek a tréning alkalmakra, mert lesz, ha jelentkeztek főleg!

Édesapámnál lehet bejelentkezni a május 10-i uszodai tréningre, ami szombat, 9:00-kor kezdődő felszerelésfelvétellel indul a Búvárbarlangban. 10:00 uszodai gyülekező és találkozó, 10:30-tól uszonyos tréning, majd 11:00-tól mienk a szélső bérelt sáv. Atyám telefonja: 30 3261693, őt keressétek!
Követekező tréninglehetőség a május 24-es tanfolymnál: szombat a főiskolai csapaté, vasárnap klubnap és tanfolyamozók tréningje.

Most pedig: astala vista! Hamarosan útrakelés…


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár