Nem ámítás

  • 1

Nem ámítás

Mivel elég távol állok a médiáktól, nem igazán érnek el a nagy hírek, vagy csak jókora késéssel. Például számomra David Blaine neve sem mond sokat. Coperfield ugrik be, meg mutatványok, trükkök, no meg az, hogy átverés. Ezért aztán csak figyeltem, hogy új statikus rekorddal hozzák összefüggésbe Blaine nevét. így már nekem is érdekes. Csalás, vagy valódi teljesítmény? A teljesítőképesség, vagy a tűrőképesség dicsőségét figyeljük? Adottságokra épített tréninggel, akaraterővel bármi elérhető?

Nos, nem sokat töprengtem, pakolnom kell a hétvégi vizsgákra. Zárt létszámú csoporttal Ausztriábnan nyíltvízi merülésre indulunk, a baj, csak hogy egy napot egyedül merülök, ami időben kalkulálva nem jelent keveset, hiszen nyolc oktatómerülést számol az előkalkuláció. Nos, ez egyéni csúcsot jelent, de hát erre való a száraz ruha. Az sem baj, ha nem készülnek rólam szép fotók, se nem kerülök az újságokba. Csak éljem től.
Ami pedig a merülést, levegővisszatartást, vagy teljesítményeket illeti: csak játék, nem vér komoly. Az utolsó ilyen vidám örömmerülésről meg elkészült a klip. Balin roncsmerülés, szabadtüdővel… Nézzétek!


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

1 Comment

vöcsi

2008-05-30 at 11:26 pm

azt tényleg nem lesz kis teljesítmény egy nap ennyi elszabadult embert vizsgáztatni de tényleg erre való a száraz ruha meg a segítség ami a jelen estben a vízgázok jelentenek neked meg a száraz ruha.

Néztem a Bali szabadtüdős merülésedet K…. jó ezt én is szertném kipróbálni de ez nem azt jeleni hogy tudom is csinálni.

üdv.

vöcsi

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár