Nyíltvizek

  • 1

Nyíltvizek

Az előzővel sem volt semmi gond, bár mind a Graz, mind Neufelder kissé zöld volt a hirtelen felmelegedés okozta algaszaporulattól. Azért hétvégén megint indulunk, csak remélve, hogy az időjárás kegyes lesz. Mert legutóbb parádés nyári időnk volt, amitől minden pancsoló ember egyből a strand felé veszi az irányt.

Nos, borongós kedvvel, seregnyi tennivaló közepén állok a szezon előtt: a boltba új cumók, mint pl. maszkok érkeztek, utalva rá, hogy itt az ideje a búvárfelszerelések megvételének. Közben két dolgos hétvége közeleg, a második lesz az Adria, amiről annyit lehet tudni, hogy 90% és kempinges felvonulás lesz az Istriára. Ez lesz a következő hírlevél elsődleges témája, az tutti. Addig egy kis kellemes video a barlangi merülésekről. Egy kis humor, egy kis sóhajtás: “na, ez sem biztos, hogy nekem való!” vagy ilyesmi… A lényeg: ezt profi, magyar gyerekek forgatták. Köszi Sári Atti!


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

1 Comment

Karas

2008-06-11 at 2:37 pm

Friss hírek: nincsenek, csütörtökre ígérte a választ a kedves ügyintéző hölgy. Három napja birkózunk a kostrenai ház megszerzésén, ha nem sikerül, akkor megyünk egy másik csodás helyre. elkezdtem a kalkulációt, ha van tutti, rögtön megy a körlevél. Semmi csüggedés, jó lesz!

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár