Sun Resort

  • 0

Sun Resort

Minden csütörtökön Sun Resort, azaz a Hunguest Hotel medencéjében tartunk búvár benutatót. A héten is felkerekedtünk, megszerkesztve névjegyet, plakátot, információs anyagokat, no meg a szükséges motyókat tömbösítettük a gyakorlatozáshoz.

sunresort.JPGAz időjárás nem volt kegyes, néhány sportosabb gyereken kívül csak féltucat felnőtt pihent a környéken. A tengerparti strand üres maradt, sokan ki sem mozdultak reggel vackukból. A szél elfújta bizony a nyarat, meg a közönség nagy részét is.

Balázs tök nagyvonalúan rám hagyta a feladatot, úgyhogy a hidegen csiklandozó széltől borzongva belesüllyedtem a medencébe. Az összegyűlt gyerekhad mögött felnőttek rágták a körmüket, a szemek izgatottan csillogtak. A felsorakozott gyerekhad lelkesedését nem oltotta ki a hideg. Majdnem tucatnyian kipróbálták, mire elfogyott a közönségünk.

erdekes_figura.JPGnyuszihopp.JPGfelkeszul.jpgMérleg: 9 gyerek, 2 felnőtt, pár előjegyzés. Persze, lehetett volna rosszab is, a lényeg, hogy elkezdtük. Dolgozunk szépen.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár