Itthoni jelen(tés)

  • 0

Itthoni jelen(tés)

pinkedMivel a napok reggeltől estig pergő események alkotta láncából érkeztem haza, az átállás egy másik ilyen szabadon futó üzemmódba nem volt nehéz. Mondjuk órák alatt sikerült, a tétlenség múló illúzióját tennivalók, lemaradások és szerveznivalók több sorba rendezett rohama oszlatta szét. Majd pihenek, ha jön a december, itt az őszi szezon, ideje a Hírlevelet útjára indítani! Tehát vegyük sorba a programot, meg a híreket:

A Kerasub Búvárbarlang egyedi ajánlata az őszre: ha jacket, ruha, vagy reduktor kell, jelentkezz! Az őszi túrasorozat alkalmával vadonatúj Cressi Aquapro, Seaquest PRO QD jacketek, Cressi Ellipse Titan, Aqualung XLC reduktorok, Bare és Beuchat ruhák kerülnek a búváriskola kelléktárába. Jelenleg első próba, azaz bérlés vagy megvásárlás feltétele mellett használatba vehető Sv. Marina túránk alkalmával!

– Kezdő tanfolyam, uszodai tréning, közvetlenül: szeptember 12-14, Szombathely, Fedett Uszoda ill. Kerasub Búvárbarlang elmélet és egyebek. Nyítvizek következő hétvégén adriai merüléssel, illetve Egyiptomban az őszi kitelepülés alatt.

– Freedive szakkör és tréning: Sv. Marina előtábor szeptember 18-19

– Sv Marina – Horvátország, szeptember 19-22, nyíltvizi kezdő vizsga és frissítőkurzus: hajó/part, fal, roncs, üreg, éjszakai merülések, haladó vizsga és nitrox helyből. Találkozó, info és szállás előleg fizetése szeptember 15. hétfő, 19:00 Kerasub Búvárbarlang. Részletek a programajánló alatt (hamarosan)

– Egyiptom 2008: októbertől kitelepülünk a hagyományok szerint. Partnerbázis: Lighthouse, 10 merülés 150 EUR-tól, foto, video, no meg jómagam. Decemberig. Benne: egy hetes túra Kerasubosoknak szervezve.

– Hajószafari, Rocky-Zabargad, október 29-november 5. Ami belefér a palackba, azt merüljük!

Az évet 2009-es tevek ismertetésével zárjuk… mert merülni jövőre is kell! Hogy merre fújjuk a buborékokat, azt sejthető, hiszen idén nagyon jól sikerült a Bali túra, tehát hasonló út szerepel a célkeresztben. Ötletek, kérdések, útitársakmár most ne kíméljenek!

Tehát ilyen itthon. Rendezem a felszereléseim, koordinálom amiket csak kell, készülődöm tovább. A blog pedig folytatódik…


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár