Következő úticél

  • 1

Következő úticél

cancel_icon.jpgStorno a délnek. Persze csak ha a téli Adriáról beszélünk. Csak jöttek a lemondások, mire pedig az este is, már erősen vállalhatatlanná vált a projekt. Köszönjük az időjárásnak, ez így szeptember elején kicsit októberesre sikerült! Az meg már Vörös tenger, Egyiptom, Hurgada. Másik október, időzóna és hőmérsékleti tartomány.

redsea.JPGHogy hogyan? Hát mindenképp, de főleg last minute. Jelenleg ami fix, hogy az iskolai okt 23 körüli 2 hét az teljesen telített, oda csak kihalás révén lehet honunkban helyet szerezni, marad hát a november eleje. Az még eléggé cool! November második hetére nézegetek helyeket, következő túrakiírás arra tehető majd. Azoknak, akik meg egyénileg jönnének, csak hajrá! Kérem, én decemberi közepéig bizton ott leszek!

HURGADA HOTEL MAP – itt van pár link, használható hotek foglaláshoz: legyen közel az északi Hilton Plazahoz (egyébként Sahara Hotelben a bázis)

Hurgada Hotel térkép 1
Hurgada Hotel térkép 2
Hurgada Hotel térkép 3

Kontakt? Lesz, jelen honlap kontakt rovatában frissítve az elérhetőséget, lsd. egyiptomi mobil, valamint E-mail folyamatosan. Amit nekem tudnom kell, ki, mikor, melyik hotel, hányas szoba, melyik nap jönne merülni először. A többi szervezve, taxival megyünk a recepció elé a visszaigazolt időpontban.

Felszerelések? A Kerasub Búvárbarlang nyitva, cucc van, vihető/vehető. Atyám mindenkit szívesen kiszolgál. Foto-video a helyszínen, egyeztetéssel, rendelhető felvétel, vagy bérelhető mint felhasználó.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

1 Comment

Karas

2008-09-19 at 5:24 pm

Na, voltam benn utazási irodában. Jövő héttől ígérik a hoteleket. Ami van egyelőre a Grand – pillanatnyilag egyetlen last minute ami kedvező:

DINO CLUB Grand Resort 5* / FP ……… 94.900 (De Lux szoba)
DINO CLUB Grand Hotel 4* / FP ……… 84.900

Tudni kell: az árakhoz az alábbi pótdíjak számolandók hozzá:

Reptéri illetékek (okt. 29-től) 35.000 HUF
Storno biztosítás 1,2 %
Szervízdíj 5.000 HUF
Vízumdíj: 5.000 -10.000 Ft (iroda függvénye, ill. a helyszínen 15 USD)
Utasbiztosítás (cca: 445 Ft/nap)

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár