Tekintgető

  • 0

Tekintgető

Category : Blogroll , Uncategorized

fisheye.jpgVisszanézve a Youtube-ra éppen feltöltött (megvagdosott) év végi bulit, a Gehér családot kell, hogy kihozzam  győztesnek. Látszik is rajtuk a folyamatos úszás, a tréning, a eredmények összesítésében pedig Peti az, aki a legkomolyabb összteljesítményt hozta – két számot is fölényesen nyert. Anna is a vékony női mezőnyben dobogós lett – ugyan nem is volt több induló. Mivel ugye nem voltak jelen az eredmény hírdetésnél, nem tudtuk őket díjazni, de ez nem fog elmaradni.

Szóval ülök itthon, rendezgetem a videókat, (ja, feltöltve a murénaszorító is) meg képeket, teljes sávszélességben fenn a neten nyomulok. Az idő csak röpül, én meg úgy érzem tapogatás az egész, nem haladok semennyire semmivel. (látszólag) Bezzeg valami kis megváltó fizikai terhelés milyen jól esik! Egy kis síelés, korcsolya, vagy csak akár az úton jól felöltözve sétálni fél órát! Nyitott vagyok majd minden megmozdulásra, csak végre csinálhassak valamit! Kinek van száraz ruhája, ideje jég alámerülni, nem?  – . . . – Ja, sejtettem, hogy ekkora lesz a tolongás…

Egyébként már körvanalóznak a konkrét programok, pontosításokon és az időzítéseken folynak az utolsó simítások. Az aktuális körlevélhez még pár dolog hiányzik: ha az meglesz, akkor lehet a szabadságokkal, forrásokkal készülni, igazodni a jelentkezési határidőkhöz. Mert lesz Egyiptom márciusban, lesz hajószafari, majd pedig irány Indonezia. Persze lesz tanfolyam is, elsősegélynyújtó foglalkozás, kicsi freedive, Tauchturm, Adria, még Montenegro is. (Amire számítok majd : a körlevélre visszajelzések!!!!) Szóval év eleje, toborzó, reklámozós időszak. Franc a recesszióba – ahogy van. Én megyek is készíteni a matricákat, terveztetni a pólókat, sőt, már a boltban vannaka vadiúj, Kerasub logoval díszített neoprém maszkpántok. Most pedig tovább dolgozom a programokon, hogy teljes legyen a jövő évi programkínálat. Hírlev megy hamarosan!


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár