Frissülés

  • 0

Frissülés

Nem reggeli folyamatról van szó, hacsak annyiban nem, hogy fél kilenckor már postaládákba kerültek a bitekre szabdalt Kerasub Hírlevél részecskék. Válasz küldendő, nem a feladónak, hanem private mail, vagy telefon formában – ezt sulykolom, mert a felhasználók zöme nem hiszi, hogy a hírlevélre érkező lavinaszerű automatikus jelentésekre és hibaüzenetekre a küldő nem túlzottan kíváncsi. Szóval levelek kinn, programok előkészítőben.

Tegnap Fügedi kollégával komolyan firkálgattunk a naptárba, A és B terveket, minden lehetőséget átvettünk, szóval ha az ember hangyái nitrogénre vágynak, akkor menni kell, ez meg az éves bevetéseken meg fog látszani.

Vannak átalakulások, például sajnálattal be kell jelentenem, hogy takarékossági okokból a montenegrodiving.com oldalunk megszüntetjük. A tartalmi értékek mentésre kerülnek, frissítésre szorulnak, majd beékelődnek egy újabb kerasub.hu felületbe. Még a tavasz folyamán lezajlanak ezek a munkák. Montenegro pedig lesz idén is – bár újabb formában kicsit másképp. Segéderők ne kíméljenek!

A hidegre való tekintettel favorizálnám a jég alámerülést, vagy egy havas Traunfall túrát. Mondjuk bármerre fordulok, dülledt szemekkel néznek rám. Mit tehetek? Nagy levegő, irány az uszoda, aztán csak siklok a medence alján, hogy az ünnepi áramvonalasító étkezések hatását kitapasztaljam. Na, vasárnapra szép számú hasonló elvonású követőkkel uszonyos bevetés! Viszlát az usziban!


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár