Helyzetjelentés

  • 0

Helyzetjelentés

Category : Blogroll , Uncategorized

zhang_ziyi_wet.jpgItt egy szép vízes kép. Meg megint a tél. Hó. Mi köze ennek a búvárkodáshoz? Mindennek köze van! Például ha sok a hó, jó víz lesz a Grüner See medrében, nem úgy mint tavaly. Jövő héten avatom az új száraz ruhámat, ami egy Bare Trilam HD Tech Dry, a golyóálló! Persze a történet része, hogy bánatom folytom merülésbe, hiszen a csábító Dahab programok törlésre kerültek. Idei merülési pályánkat az alábbi koordinátákkal tudom felvázolni: Gyékényes, Ausztria, Horvátország, no meg Montenegro! Jelenleg forognak az ajánlatok, de napok kérdése és publikálható minden.

MONTENEGRO: Húsvét idején kerül sor egy szezon előkészítő látogatásra, amelynek egyben célja egy magyar ZENTA expedíció előkészítése. A tervek szerint több napos, több merüléses program, esetleges behatolási kísérletekkel a cél. Mi magunk is rámerültünk (1x) már a roncsra (2szer is!), de konkrétabb feltáró merülés, komolyabb anyag nem készült tudomásunk szerint. A Czakó László fémjelezte expedíció és a Duna Tv-ben is bemutatott film egyetlen gyenge pontja volt a csekély értékű búvár anyag, amit fel tudtak mutatni. Ez a roncs tartogat komoly munkát az ida látogatóknak. De erről majd írunk még a későbbiekben.

Biztos, hogy az idén minden képlékeny és megfontolandó, csak reménykedünk abban, hogy terveink megfelelő feltételekkel meg is valósulnak. Álmokat kergetünk, buborékokat eregetünk!


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár