Nissan NV200

  • 0

Nissan NV200

scuba_van.jpgMegérkezik Európába a kocsi. Legalábbis októbertől a szalonokban az NV200, amit a 2007-es Tokyo Autókiállításon már prezentáltak. Na, az a verzio mindenképp a lottózásra buzdít – mert ugye kemény melóból nehéz autót venni.

Valószínűleg a keményen fotózó Alex Mustardnak ez sem okozott gondot, neve a szakmában is aranyat ér, így nem nagy csoda, de Ő húzódik a tesztpéldány mögött.

A kérdés: miért nem adtak valami kóser fantázianevet a modellnek? Scubastudio, vagy Diveplatform? Az NV200 elég fantáziátlan elnevezés az fix.

A raktér extrásan tervezve és berendezve a komplett búvárfelszerelés tárolására, no meg helyt adva a komoly foto-video technikáknak is.

Külön vágó-szerkesztő pult húzódik a kocsiban, mintha a nagyágyúk ma négy keréken gurulnának a legjobb merülőhelyek megörökítésére. Ejnye Nissan, ez elég gagyi ötlet, hiszen repülővel járunk! Extravagáns ugyan, de üzletileg valószínűleg egy erotikus játszótér a raktérben jobban eladható lenne a manapság. Tény, hogy Mi búvárok egyre kevesebben vagyunk. A lottó főnyereményt meg éppen rendőrök nyerik! Kérdés: nekik telne erre a hasznos holmira?


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Aktuális események:

Kezdő búvártanfolyam
május 11-től

Medencés tréning, haladó attrakció: Bail Out: április 27-én

Tauchturm: április 28-án

Szafari: november 17-24

Barlangi bújócska

Blogtár