Rinspeed Sqbacar

  • 0

Rinspeed Sqbacar

Category : News , Uncategorized

Na Ya. A stúdió az gagyi. Mennyivel jobb rögtön lemenni a víz alá. Kamunak, James Bondos fantáziának tűnik az egész, mint technikai kihívás (szívás) inkább a projekt. De van.

squba_a4_580.jpgTehát ne is csodálkozzon senki, ha az új generációs autós kártyákon már nem csak hybrid, meg elektromos négykerekűk, hanem kétéltű búvárautók überelik egymást. A teljes műszaki leírás megtekinthető a fejlesztő cég honlapján, aki nem más, mint a svájci Rinspeed Kft.

Én speciel azt vallom: az autó az úttestre való, a víz alá meg a tengeralattjáró. A maximális előnyök kihasználása végett legalábbis a célszerűség nem baj, ha előtérbe kerül. Pl. hatótávolság, üzembiztosság, teljesítmény és használhatóság. Valószínűleg pár gazdag gyereknek jó karácsonyi ajándék lesz. Ausztráliában, ahol akkor nyár van ki is próbálhatja majd.

A Kerasub egyelőre nem tervez teszt utat. Ha valaki igazi vízibuszon szeretne ülni, akkor menjen Pestre, ott van olyan, sokkal jobb benne a légkör. Ezen az éghajlaton egy ilyen nyitott sport modellel merülni kész felelőtlenség lenne. Tudom: sapka-sál!


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár