Félkonkrét

  • 0

Félkonkrét

Category : Uncategorized

Most jött az elhatározás: az augusztus 30-as Búvárkarneválra el kell menni, utána meg a Rába Maratonon teszünk erőpróbát. Előbbin a megjelenés (jelmez), utóbbin a kondíció mérettetik meg. Októberre lehet kinéz egy egyiptomi szafaris-videós kitelepülés, erről tárgyalás folyik. Konkrétumokat azok idejében.

Most zúzok le a búvárbarlangba, mert az irodai munka plafonig ér. Sajna szó szerint, azaz lesz mit kipakolni, elrendezni, hogy az íróasztal közelébe jussak egyáltalán.

Hétvége? Rábán Wekingeztünk, esős, borongós menet volt, szó szerint. Mivel a sebek nehezen gyógyulnak nem igazán beszélnék gyógyszer (pálinka, whisky, abszint, stb.) nélkül. Tény, hogy évek óta nem bukfenceztem hajóval, de most öt perc alatt sík vízen kétszer borultam… Aztán a vadvízi kajakkal is húzhattam, más élmény.

Atlantis buli szombaton – Körmenden. Pörkölt, gulyás, sok búvár és sok gyerek. Nagyon jó kis party volt, igaz csak olyan esti stopposként beestem az evezés miatt. Hát, merülőtársak, múlt, inkább, mint egy korszak. Sok idő telt el, hiába.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár