Aktivizálódás

  • 1

Aktivizálódás

Ebben a tavaszi napsütésben igazán nem lehet ücsörögni. Mozgásra csábít minden, legszívesebben indulnék túrazsákomat a hátamra dobva, de egyelőre még a három emeleti lábizomgyakorlat, bicajozással körítve ami bevállalható. Türelemre intenek az orvosok, ami kemény dió. Még az íróaszatlon püfölt laptop, meg a telefonhívások is az események nekilódulását eredményezik, túllendülve a holtponton nem lehet visszafogni, lendületben vagyunk.

Tegnap az egyetemen került bemutatásra egy húsz percnyi kisfilm, az utazás témakörébe kapcsolva. Lehetne találós kérdés, hogy hány túrát, országot, merülést ölelnek fel a felvételek? Magam is elrettentem vágás közben, milyen anyagok kerültek elő a háttértárolókról! Bali, Vörös tenger – mégpedig Dahabtól több hajószafarin át, egész Montnegroi hét évünkig visszavezetve…  És akkor elmondhatom, hogy 2009 előtti nagy idők anyagaiból dolgoztam csak.

Folyamatban vannak más ügyek is a búvárbarlang körül. Röviden: összeállt a programajánló, egészen Húsvétig. A túrákra, tanfolyamokra való jelentkezések függvénye alakítja majd májust, júniust, ezekre egyelőre csak ajánlásul ceruzás túrapontokat kínálhatok.

A nyár mindenképpen hazai terepen zajlik. Ez azt jelenti, hogy most tervezem a programot, ami főleg a búváriskola erőforrásainak kihasználását jelenti. Nem települünk ki, kicsit próbáljuk építeni Kerasub itthoni búvárközönségét. Mert az elmúlt másfél évben tényleg eltűntem itthonról és alig szerveztünk valamit. Merülni pedig kell.

Mi lesz legközelebb? A hétvége ugye oktatás, vasárnap uszodával, majd április 2 szombat Toypedo show! Aki nem tudja mi az, azt szívesen látjuk Cellben, ahol meg lehet tekinteni a Sárga Sellőket.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

1 Comment

KL

2011-03-26 at 11:58 am

Kisfilmezek én is. Megy a NG-n egy film. Ha még vannak pihenős perceid reaktiválásod közben, ajánlom, nagyon szép. Kezdő búvároknak meg egyenesen alapmű lehet, nem kell keresgélni a könyvben a neveket vagy a morcos búvároktatót kérdezgetni 🙂 Palau, ahol még nem jártam, bár néha olyan minta már láttam volna 😉

http://port.hu/foldi_edenkertek_living_edens/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=15045896&i_topic_id=1

http://port.hu/foldi_edenkertek_living_edens/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=15045896&i_topic_id=1

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár