Negyedik

  • 0

Negyedik

Category : Blogroll , Uncategorized

Emlékszem az idei nyárra. Egy szép vasárnapi napon volt.  Ugyanezt mondjuk az utolsó promóciós búvár bemutatónkra is. Helyszín Bükfürdő. Lett volna Szombathelyen is, de a Tófürdő intézmény vezetésének hozzáállásán egyelőre nem  ment át a projekt. Ez kicsit olyan, mint amikor az ember elmenne focizni és nem engedik ki a grundra. Kulturált megkereséseinket folytatjuk és amíg nem kapunk zöld utat, addig továbbra is más helyszíneket részesítünk előnyben a búvártréningekhez. ( Addig is: Hajrá hajrá Szombathely, kedves a mi szívünknek nagyon.)

Tehát Bükfürdőn újra. Ugyan a medence nem nyújt kimagasló élményeket, de maga az oktatás, az újoncok megmártása van olyan hálás tevékenység, hogy az ember szívesen csinálja. Jó a víz alatt. A vízben. Úszni. Szeretném, ha minél többen tartanánk fenn a víz kultuszát, akár milyen módon is. Egy szó, mint száz, pár óra ázással néhány család és gyerek ismét kipróbálta a merülést, mi élveztük az érdeklődést és missziónk értelmében újabb emberek tudták meg milyen lehet a  merülés.

A nap végére jöttek a fellegek, súlyos szelek rázták a fákat és egy nyári viharba boruló strandot hagytunk magunk mögött. Hidegfont megint – ami minden második meleg nap után jön ezen a nyáron?


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár