Hajószafari Egyiptom, 2019

Következő egyiptomi túránk Sharmelsheikh-Dahab vizeire visz bennünket, még 2018 őszén. Többek kérésére a következő év hajószafarijait, tavaszra és őszre tervezzük, amihez az előzetes jelentkezés most is fizetési és részvételi kedvezménnyel jár.

tervezhető időpontok:
– 2019. április-május, déli túra, hajószafari
– 2019. szeptember vége  északi túra + Hurghada szállodás, napi hajós
– 2019 nyara: (június vége) Adria szintén tervezve egyhetes búvártúra, parti és hajós merülésekkel

miracle_mainpage_small.jpg

A Miracle One szafarihajó lesz a lakhelyünk

A tervezett időpontokra már szívesen fogadjuk az igényeket és visszajelzésket, mert szervezni csak azok figyelembevételével tudunk hatékonyan. Reméljük jókat merülünk együtt!

A hajószafari programelőzetes:
(újoncoknak)

1. nap: utazás charter járattal. Budapest – Hurghada. Duty Free, illetve a túravezető kíséretével transzfer a hajóra. Wellcome, nagybriefing, vacsora és szállás a hajón. Felkészülés a merülésekre (esetleg checkdive)

2-6. nap: Fakultative program lehetőségek egész nap: pihenés, napozás és napi 3-4 merülés az útvonal szerinti merülőhelyeken.

Reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora és szállás a hajón – nincs kikötés, sétálgatás, bazározás. Esti programok: grillezés, pecázás, konferencia, buli, spec tanfolyam. és lazulás.

7.nap: Reggeli után fürdőzés, pihenés és napozás, felszerelés karbantartás- szárítás – elpakolás. Délután visszaérkezés a kikötőbe.

Ebéd, uzsonna, vacsora és utolsó éjszaka szállás a hajón vagy szállodában (repülő érkezéstől függ).

8. nap: Transzfer a repülőtérre, hazautazás. Hurghada / Budapest

 

Tervezett merülőhelyek:  a kihajózás és úticél függvényeben, az ismert, legklasszabb merülőhelyeken, ahol akár “be is úszhat bármi” jeligére. A cápáktól félők részére szervezhetünk kifejezett cápaterápiás BDE túrát, vagy Deadeleus túrát, Brothers szigeteket, vagy akár csak zátonymerüléseket, ahol nem a cápákkal kell barátkozni, de akadhatnak roncsmerülések is az útunkban. Téged mi érdekel leginkább, melyik útvonal?

 

Akárhogyan is, az egyiptomi vízek legszebb merülőhelyein hajózunk és merülünk majd. Kezdők és haladók számára egyaránt élvezetes merüléseket adnak ezek a gyönyörű korallzátonyok ahol leginkább haladó színtű merülések kínálkoznak, így itt haladóvá érhet a kíváncsi búvár. Nitrox lehetőséggel igazán komótos, hosszú és biztonságos merülések hajthatóak végre, tanfolyam akár a túra alatt!

Felszerelés: saját búvárfelszerelés szükséges a túrához, itthonról szállítva.

A Kerasub segít  a bérlésben, beszerzésben, és persze az itthoni tesztmerülésben, szervízelésben. A hajón pótfelszerelések bérelhetőek. Ami szükséges plusz: búvárkompjuter, felszíni jelzőbója és síp, esetleg lámpa.

Időjárás, öltözék:  Meleg, nyári, kellemes idő lesz. Ennek értelmében a szükséges ruházat shorty-tól az 5 mm-es overallig igazán fázósaknak, illetve pár póló, rövid nadrág.

Elhelyezés és ellátás a búvárhajón

Befogadó képesség: 24 utas, 12 db kényelmes kétágyas kabin található a hajón, mind saját fürdőszobával és szabályozható légkondicionálóval. Kabin kiosztás a jelentkezések sorrendjében.

– A kabinokat a hajón naponta takarítják. Ágynemű, fürdőköntös és törölköző található a kabinokban. 3 kabin franciaágyas.

– All inclusive ellátás, napi három étkezés svédasztalos formában, amely korlátlan ásványvíz, gyümölcs, snack, kávé, tea és üdítő (Coca Cola termékek) fogyasztást foglal magába. A merülések között szendviccsel és gyümölccsel kedveskedik a személyzet.

– kapszulás kávéfőző, (Nesscaffe) egyéni patronozással használható. (vagy viszünk elektromos főzőt)

– Napi 3-4 merülés, finom kaják, pihenés, szórakozás és a jó társaság okozta hangulat garantált

Szafari ára: útvonal függvényében + repülőjegy

Szafari ára tartalmazza: teljes ellátást, napi 3-4 merülés vezetővel a tervezett útvonalon, buszos reptéri transzfereket

 

Külön fizetendő:  

– Személyzeti borravaló:  35 euro /fő/ hét (ez a túra végén kerül beszedésre)

– Vízum 25 USD / fő (ez egyénileg megvásárolható érkezéskor a repülőtéren)

– Repülőjegyek: aktuális árlista szerint, csoportosan foglalva

– Felszerelés bérlés (ill. beszerzés)

– Oktatás: speciality tanfolyamok, pl. nitrox vagy  haladó vizsga 120 EUR-tól.

 

Jelentkezési igényeket és kívánságaitokat jelezzétek. Túrák előkészületben! – tőletek függően!

A csapat utaztatását profi utazási iroda és utazásszervezők segítik a Mistral Traveltől, mi velük utazunk!

MistralTravel-Line
Eng. szám: U001664
Email: mistral@mistraltravel.hu
Cím: 6000,Kecskemét, Zimay L. u. 16.


Aktuális események:

Trydive: Április 1. Vulkán Fürdő
OWD-kezdő búvártanfolyamok
Búvárbörze: Április 7.
Tauchturm: Április 15.
Pünkösdi Adria: május 18-21
Kostrena: Június 8-10
St Johns: Július 1-8
Neufelder See
Feketenyék
Dahab: Szeptember 15-22
Szafari: Október

Barlangi bújócska

Blogtár