Búvárbolt

2001-ben tíz év búvártapasztalattal vágtunk bele a búvársport termékeinek forgalmazásába. 25 évnyi búvárkodás során kifizettük a tanulópénzt, tudjuk mi mennyit ér a gyakorlatban, kinek mire van szüksége. Vezető márkák a beszállítóink, olyanok, akiknél jobb nincs – csak drágább – a piacon.

Legfőképpen azonban magát a búvárkodást kínáljuk, hobbyt adunk mely szenvedéllyé válik, célt az utazásokhoz, mélységet a tenger kékjéhez. A Kerasub egy ajtó a víz alatti világba vezető út elején. Lépjél be rajta Te is!

Búvárbolt, Szombathely, Paragvári utca 34.

Nyitva tartás: csak bejelentkezés esetén, egész héten, 9:00-18:00 óráig
Egyeztetés és info: 209 660 998 Kovács Károly

Kérdezzetek bárkit, van-e az Aqualung Legend, vagy az Apeks reduktorainál beváltabb technika? Van-e praktikusabb computer a SUUNTO modelleknél, találni-e jobb jacketet a Seaquest modelleknél, vagy hogy a búvárruhából van-e megfelelő? Mi válaszolunk.

Természetesen minden gyártónak van erőssége és eltalált modellje. ezeket is tudjuk ajánlani és kínálni. Számos termék kölcsönözhető is, így mintaboltként is segíthetünk a válkasztásban. Akciós árakkal is tudunk időről időre jelentkezni, főleg egy-egy konfigurációt tudunk kedvezően felvezetni. A velünk merülő, tanuló búvárok kiemelt vásárlónak számítanak.

 

Mint búvár a búvárnak ajánljuk a személyre és igényekre legmegfelelőbb, piacvezető búvárkellékeket. Számos modell a búváriskola felszerelésállományából kipróbálható!

Megválogatjuk, mik azok a felszerelések amiket kínálunk, miközben áraink korrektek, aki pedig kínálja ért is a szakmához. Nálunk nincs gagyi, eldobós, egynyári holmi!

Kölcsönzés, bérlés: túráinkhoz, tanfolyamainkhoz minőségi, megkímélt és karbantartott felszereléseket biztosítunk – korrekt áron!

Használat, és tanácsok: tapasztalatból oktatjuk a búvárfelszerelések használatát, rendszeres nyitott búvár tréningeket, edzéseket tartunk.

Víz alatti foto és video eszközeink kölcsönözhetőek, felvételek rendelésre!

Amivel búvárkodunk, abból ajánlunk! Apeks , Aqualung , Divelabs, Bare, Cressisub, Omersub, Mares, Beuchat, Suunto márkák megtalálhatóak termékeink között.

 


Barlangi bújócska

Blogtár