PADI OWD Kezdő búvártanfolyam

Szent célunk megtanítani a besétáló érdeklődőt a biztonságos búvárkodásra. A vizsgázott jelentkező a tanfolyam után bárhol a világon búvárkalandba keveredhet, immár mint a tengerek szakképzett rajongója felvértezve alapvető elméleti és gyakorlati ismeretekkel, felszerelés kezelésével és vízbiztonságra tréningezve nemcsak elkerüli a kritikus szituációkat: meg is oldja azokat.

Maszk víztelenítés – alapgyakorlat, természetesen a víz alatt

 

A kiképzés három fő részből áll, ezek teljesítése az OPEN WATER DIVER azaz a Nyílt Vízi Búvár minősítés alapkövetelménye. 18 méteres mélységig jogosít, biztonságos merülésre. 10-15 év között Junior minősítés adható ki, 12 méteres mélységű merüléshez.

Védett víz – medencés gyakorlatok és tréningek uszodai körülmények között, önálló felszerelés kezelés, beöltözés, vízbementeli módok, biztonsági alapfeladatok, pl. maszk víztelenítés, kommunikáció, társmentés, önmentés, és persze lebegés, merülés a fő tananyag. Három komoly foglalkozás alatt kell elsajátítani az alapokat.

Elméleti ismeretek: önálló tanulás tankönyv alapján, videó és persze az 5 fejezet tantermi elsajátítása. Búvárbarlangunkban végigvesszük és megbeszéljük a szükséges ismereteket, melyeket évtizedes tapasztalataink támasztanak alá. Több, mint tanfolyam amiről szó lesz.

Nyílt Vízi merülések: két nap merülés, élesben. Helyszín jól kiépített osztrák merülőhelyeken, vagy akár az Adrián.

További tanulmányok, merülések túráinkon, ahol PADI haladó és más speciális tanfolyamok elvégzését kínáljuk!

 

Letölthető tanfolyami dokumentumok, nyomtatványok:

Orvosi alkalmassági nyilatkozat
Búvár szaványok és eljárások
Felelősségnyilatkozat


Barlangi bújócska

Blogtár