Palackos emberek, ott bugyognak az uszodában, mutogatnak egymásnak meg bóklásznak. Mi jó van benne, mit csinálnak? Drágáim, ők búvárkodnak! Élvezik, ezáltal gyakorolják a lebegést, testük légzésükhöz igazodva emelkedik, vagy süllyed, uszonycsapásaik nyomán lendületbe jönnek. Érdeklődők kipróbálják, kezdők itt tanulják, majd finomítják, haladók pedig élvezik és tökélyre fejlesztik a mesterfogásokat, vagy épp az extrém vízbiztonságra edzenek. Ilyen például a haditengerészet bailout gyakorlata 1 levegővel, vagy egy perc alatt, vagy éppen lebegve hozzá! Freediving, vagy állóképesség fejlesztés? Nos ezek is gyakorlási opciók, főleg a téli időszakban.

Tehát a téli időszak fagyos vizeit kerülve több fűtött medencében bugyoghat a Kerasub búvára. Missziót látunk el: egy-egy barát, ismerős, kolléga és családtag barátian (és ingyen) csatlakozhat uszodai rendezvényünkhöz, lélegezve a víz alatt, megkóstolva az első slukk sűrített levegő ízét. A mámort nem garantáljuk.

Medencés tréning a meghirdetett időpontban kerül megrendezésre, 6 fő felszerelt búvártól, vagy tanfolyamhoz, bemutatóhoz kapcsolódóan, elérhetőségeinken, jelentkezés szükséges!

Részletek, lebonyolítás és helyszínek