Medencés tréningek

Állóképesség, uszonyozásk, lebegés, stresszfeladatok, és búvár készségek csiszolása, szabadtüdős készségek fejlesztése, búvárfelszerelések próbája, tesztmerülések, fejlesztő tréningek:

Amint lesz uszodai és nyíltvizi mozgástér, megyünk!

Lebegéskontroll és felszereléspróba. Zsonglőrködés a merülésbiztonságért.

Technikai merülés csak gyakorlott búvárnak, kipróbált, saját felszereléssel. Felszerelés összeállítás és tesztelések után, medencéből indulhatunk Kőbánya, vagy Molnár János zárt téri merülésekre.

Szabad tüdős merülés, uszonyos tréningek. A tévhitek erősek, miközben a légzéskontroll és kondícionáló gyakorlatok  pozitív élettani hatásai szinte azonnal érezhetőek. Nem csak kiegészíti a rekreációs merülési készségeket, de kifejezetten önálló és egyre inkább népszerű ágazata napjaink búvársportjának.

Szabad merülés: a lélegzet nélküli időutazás,

Helyszínek, időpontok: Szombathely körzetében a Fedettuszoda, Sárvár, Celldömölk és Szentgotthárd, valamint Grácnál a Tauchturm szolgál legfőbb edzéshelyszínnel. Extrém medencecsodák is várnak bennünket, mint az Y40, vagy a Nemo33… Gyertek edzésre, merüljünk, fejlődjünk!

Keretes apróságok

Figyelem! A palolásoknál kjérjük figyelembe venni, hogy mindenki a saját felszerelését legalább fogja meg, segítsen a kicsiknek, vagy a hölgy résztvevőknek, akik szintén legalább a saját felszerelésüket igyekeznek kezelni.
A búvárkodás is csapatmunka, társas sport, nem csak pakoláskor, a téningek alatt is. Feleljünk, feleljetek egymásért!

Programok előtt/után pakolás és felszerelések kezelése a BúvárBarlangban majd a tréningek helyszínén a csoportos belépés a jelzett időpontokban történik.


Barlangi bújócska

Blogtár