Tauchturm ’22

Imponáló, de kezdőknek is sikert garantáló mélységű, melegvízű medence a Grazban található Tauchturm, ahova rendszeresen ellátogatunk a téli időszakban. Mind szabadtüdős, mind készülékes merülésre alkalmas, hogy a jótékony merülés kioldja az emberből a feszültséget és tiszta energiákkal feltöltve eressze el.

Természetesen van házirend, tiltólista és biztonsági protokoll, amely kereteinken belül a résztvevők egymásra odafigyelve 2 órát tölthetnek a merülgetés örömeivel. Alapfeltétel: 3 védőoltás megléte

Létszámlimit: komforthatár 12 főnél, 10,5 méter mély, 4 méter széles merülőmedence készülékes és szabad tüdős búvároknak

Következő tréningek: áprilisba tervezve

Menetrend: a bérleti idő, 2 óra. Ehhez igazítjuk a leutazást, ami 2 óra 30 perc, a foglalást időpont előtt 30 perccel találkozó és pakolás, majd összeszerelés, betöltözés.

A program végeztével kb. 40 perc gyorsbüfé a város szélén majd hazaindulás.

Időzítés: ráérősen utazva, kipihenten, feltöltődve, üres gyomorral vegyünk részt a merüléseken, így a szabad tüdős merülések kevesebb kockázattal és nagyobb sikerrel végrehajthatóak – ahogy a készülékes merülések is. Igény esetén mind vásárlás, mind kirándulás szervezhető a programhoz – egyénileg Graz város irányában.

További mélyvízű medenceként az Y40, vagy az Aquaworld nyújt élménymerülést.


Aktuális események:

Barlangi bújócska

Blogtár