Tauchturm 2021

Imponáló, de kezdőknek is sikert garantáló mélységű, melegvízű medence a Grazban található Tauchturm, ahova rendszeresen ellátogatunk a téli időszakban. Mind szabadtüdős, mind készülékes merülésre alkalmas, hogy a jótékony merülés kioldja az emberből a feszültséget és tiszta energiákkal feltöltve eressze el.

Természetesen van házirend, tiltólista és biztonsági protokoll, amely kereteken belül a résztvevők egymásra odafigyelve 2 órát tölthetnek a merülgetés örömeivel.
Létszámlimit: komforhatár 12 főnél

Következő tréningek: novembertől

Menetrend: a bérleti idő, 2 óra. Ehhez igazítjuk a leutazást, ami – 2:30 BúvárBarlang, -2:00 start, kb. -30 perc a foglalási idő előtt találkozó és pakolás, összeszerelés, átöltözés.

A program végeztével kb. 40 perc gyorsbüfé a város szélén majd hazaindulás.

Időzítés: ráérősen utazva, kipihenten, feltöltődve, üres gyomorral vegyünk részt a merüléseken, így a szabad tüdős merülések kevesebb kockázattal és nagyobb sikerrel végrehajthatóak – ahogy a készülékes merülések is. Igény esetén mind vásárlás, mind kirándulás szervezhető a programhoz – egyénileg. Pl. du. ki lehet menni még a Copacobana strandra úszni és napozni a szabadban.

 

 

További mélyvízű medenceként az Y40, vagy az Aquaworld nyújt élménymerülést.

 

 


Aktuális események:

Barlangi bújócska

Blogtár