Búvárbörze & restart

Túl a nyáron, hirtelen az utószezonban, alaposan a kezdővonalon. Mert amit idén nem igen csináltunk, azt jó lenne beindítani. Sokakkal fordult nagyot  a világ, ha pedig nem, akkor körülöttünk voltak nagy fordulatok. Az egészből mi annyit vettünk észre, hogy nem voltunk együtt sokszor, sem a víz alatt.  Ezért így kicsit hírtelen, spontán és mindenképp derűs egyszerűséggel meghívunk egy rögtönzött házibulira, másnapi merüléssel: 

Szeptember 11. szombat 14:00 – tól (19 óráig)

Kerasub Búvárbörze és Találkozó
Karikonyha és Búvár”kép”ződmények

majd:

Szeptember 12. vasárnap: Feketenyék merülés

 

Börze: dobd fel, hozd el a cumód, amit lecserélnél, hátha valaki pont azt keresi éppen. A Kerasub is számos felszerelést fog kiszanálni, így aki szörfös, horgász vagy egyéb célokra keres már kiszuperálandó neoprémet például, az hozzájuthat. Minden esetre a börze után kalapács alá kerül számos használt felszerelés a Marketplace felületén. Egyéb csecse-becsék készletről és megrendelésre.

Aquaman is eljönne és még sokan mások. Gyere Te is!

Búvártalálkozó  közben kötöttfogású jövőbenézés és merüléstervezési szakszolgálat. Mindenki teret kap, hogy jövő évi merülőhelyét felrakhatja a térképre. Közös szerencsejáték 18 év felett- este lottóhúzással!

Karikonyha: chilis bab, zsíros deszka és nasi kerül az asztalra némi kísérővel. Bátraknak Károlyok pálinkája, fröccs és sör is.

Búvár”kép”ződmények vetítése: hozott anyagból, ki a GoPRO Hero? Ha lesz ilyen, akkor várjuk képeiteket, és videoválogatásaitokat (17 órától, előzetes anyagleadás folyamatosan bármikor egyeztethető)

 

Várjuk kedves jelentkezéseiteket, számítva részvételetekre!

 

 


Barlangi bújócska

Blogtár