Suunto D4 – Megérkezett

  • 0

Suunto D4 – Megérkezett

imaged4.jpg

Megérkezett a Suunto legújabb üdvöskéje, azaz a D széria harmadik eleme. Méretét tekintve egybevág a D6, vagy D9 testvéreivel, anyagát tekintve a műanyag és fém kombinációja alkotja a házat, ami ezáltal könnyebb.

Mivel hivatalosan a Mosquito gyártása megszűnik, a D4 hivatott betölteni ezt a helyet, ötvözve a hobby merülők igényeit. Tehát freedive, levegő, és nitrox üzemmód is van, a roppant kedvelt merülési profil grafikus kijelzésével egyetemben. Személy szerint a deep stop üzemmód, mely a lassabb emelkedést és biztonságosabb deszaturációt segíti egyik nagy kedvencem. A maximális mélység fele táján rövid megállást ír elő, másodperces, korrekten kijelzett visszaszámlálással, amit tényleg jelképes biztonsági deco követ egy mélyebb, nodeco merülésnél is.

Egy biztos, árban nem elérhetetlen, sportos, tetszetős óraként domborít. Hogy mennyire női modell? Nos első rendelőnk majd ezt elmeséli, aki történetesen a gyengébb nemből került ki. Óraként lehet, hogy nagy lesz, de kompjuterként mindenképp kiváló. Ami biztos: a D6-osomat nem cserélem le…


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár