Vizesblokk – avagy műsoron a búvárélet

  • 0

Vizesblokk – avagy műsoron a búvárélet

underwaterErről kaptam hírt a mai napon egy Emailben, ami jó kedvvel töltött el, hiszen hasonló gondolatokat fogalmaz meg, mint ami bennem él, illetve kitűztünk egykor célul. Nos, szakmai menedzsment híján tv-s korszakom egy hévizi adásanyagban testesül meg, illetve újabban termelődő mérhetetlen mennyiségű, helyenként kiváló víz alatti epizóddal gyarapódva él tovább. Ennek eredménye az iskolánkban éledező víz alatti kamera szakág, no meg a Youtube felületen látható video jelenetek. Ennyi ujjongás után tehát a hírből egy részlet:

“Örömmel tájékoztatlak Benneteket, hogy 2008 tavaszán, Magyarországon elsőként indítunk magazin jellegű televíziós műsort a búvárkodásról, amely a Sport TV csatornáin lesz látható.

Havi rendszerességgel jelentkezünk a Sport1, Sport2 és várhatóan a tavasszal induló SportM csatornáin, ez utóbbi a magyarországi sugárzás mellett, egyaránt fogható lesz a környező országokban is. A műsor egy állandó blokkja lesz a búvárklubok, búvárszafarik bemutatása. Ezen a szegmensen belül nyílik lehetőség a nézőket tájékoztatni a különböző programokról, oktatásokról, utazásokról stb.”

Verseczki József
INTRO
– a magazin honlapja


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár