Tube or nottubi

  • 0

Tube or nottubi

Category : Blogroll , Uncategorized , Úton

Valahogy így kezdődhet a kitelepülős story, ami igazából és őszintén inkább kivándorlós színekben tünteti fel az utazást. Hogyan? Van egy angol repjegy, egy ajánlat két embernek, meg a relativitás, ami ugye csak elmélet. Mint gyakorlati ember a tapasztalatokban hiszek, azok pedig jönnek, pedig még csak 48 órája sem koptatom UK talaját.

Mivel a tapasztalok ezúttal nem nitrogénnel átitatott oktató búvárkalandjai és tanulságai, hanem valahol a megélhetés, összehasonlítás és private életérzés peremvidékén történő egy hónapos kalandozás, így a teljes nyilvánosság elégedjen meg azzal a ténnyel, hogy augusztus végén visszatérünk!

Ha valaki érdeklődik és viszonyunkból adódóan érdemesült is az átélt események és ébredő gondolatok megosztására, az körleveles, mailos vagy más kialakuló módon nem fog lemaradni semmiről. Most tehát Anglia, ahol egy párhuzamos dimenzió hétköznapjaiban merül a Kerasub.

IMG_0115.JPG

Ahogy mondják: az ország átlépte a határt. Most mi is léptünk egyet.

Egyelőre nincs válasz a kérdésre, bárki, bármit kérdezne. Ez az út egy hónapra szóló utazás. Az utazás, pedig mozgás, tanulás és előrelépés – pozitiv előjellel. Ahogy kell.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár