Kétéltű találkozó

  • 0

Kétéltű találkozó

Nem sikerült idén blogot vetni az átélt kalandokról. Pedig de jó volt a Nomád szafari és jó volt a Vörös tenger méylén is bóklászni, ismert helyek ismeretlen oldalait megmerülni, új felfedezéseket tenni. De itt vagyunk, még, mindig, sokadszor.

Túl a nyáron, hirtelen az utószezonban, alaposan a kezdővonalon. Mert amit idén nem igen csináltunk, azt jó lenne beindítani. Sokakkal fordult nagyot  a világ, ha pedig nem, akkor körülöttünk voltak nagy fordulatok. Az egészből mi annyit vettünk észre, hogy nem voltunk együtt sokszor, sem a víz alatt.  Ezért így kicsit hirtelen, spontán és mindenképp derűs egyszerűséggel igyekeztünk mindenkit meghívni  Kerasub Búvárbörze és Találkozó alias Noémi chilisbabja és Búvár”kép”ződmények c. rendezvényre. Természetesen másnapi merüléssel.

Minden esetre a börze után kalapács alá kerül számos használt felszerelés a Marketplace felületén, illetve minden vízibarát lecsaphat a felszerelésre.

Ár: számos régi, kopott, selejtezésre kerülő búvárruha egy db intromerülésen való részvétel ellenében elvihető. Az élmény és kipróbálás mellé adjuk a ruhát!

Egyéb csecse-becsék készletről és megrendelésre.

Aquaman is eljönne és még sokan mások. A megmaradt chilisbabot a szervezők megették.

Búvártalálkozó  közben kötöttfogású jövőbenézés és merüléstervezési szakszolgálat. Mindenki teret kap, hogy jövő évi merülőhelyét felrakhatja a térképre.

Emiatt készült egy pompás kérdőíventyű! Kérlek jelölgesd be ami érdekelhet, mert jövőre is szeretnénk veletek merülni!

A tervezett lottóilluzió és vetítős élménynézegetés elmaradt, mivel minden mással foglalkoztunk az itt lévőkkel. Bocs, hogy nem futottunk neki az 1,48 Milliárdos hatoslottónak. Nekünk a merülés a főnyeremény, a jövőben is!


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár