Új áruk, új viszonyok, új árak

  • 0

Új áruk, új viszonyok, új árak

Szárnyakat nem, de uszonyokat használunk továbbra is. Persze nem lehet szembe menni a tényekkel, a fenntarthatóság új törekvések felé visz. mit jelent ez a búvárkodás terén?

A Kerasub törekvései szerint a búvárkodás oktatása és a merülési lehetőség továbbra sem fog megszűnni. Töltjük a  palackokat és merülünk, okítunk, kínáljuk a kipróbálható felszereléseket, köcsönzünk és berendelünk.

Kijött a Cressi 2022 -es kínálata, ami a búvár profilon jól túllépett, teljes strand és szabadidő repertoált kínál SUP-oktől a ruházatig mindent is. Előrendelés szeptember 30-ig, nézzétek meg, mi az, amit szeretnétek és májusra itt lesz 10% engedménnyel! Nézzétek a Hydrosport és a Bye The Sea katalógusokat!

A búvárfelszerelésekre is vállalunk engedményt, ha előrendeltek! Szeptember 30-ig!

A jövő évtől új árlisták indulnak, illetve merülőtárs akció: tréning és képzési projekt kerül a palettába. erről bővebben hamarosan.

Programok: elsőre, visszanyúlnánk a kérdőívhez, jelöljétek be kérlek mi az érdeklődésetek, de szívesen találkozunk  mindenkivel, hogy jövőre olyan programokkal állhassunk elő, ami lehetőleg a legtöbb embernek jó.

Kérdőív kitöltése, (kb. 4 perc)

Ugyan legutóbb volt egy kis börze a szombati chilis babozás keretében, de hisszük, hogy ilyent merülések alkalmával is csinálhatunk – ha ti is szeretnétek. Remélem, lesz jó időnk, és több merülésünk!

 

 

 


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár