11-es, ha nem foci, akkor GOPRO

  • 0

11-es, ha nem foci, akkor GOPRO

Leragadt ez a topic valahol a négyes magasságában, ami sejteti, hogy a közben eltelt időben nem a videózásra fókuszáltunk. Az Actionpro X – 80 méterig- a Geonaute hobbykamera, az oldschool Hero3 még itt van a kínálatban, de lépni kellett: A 11-es modell belépett búváriskolánk vízterébe.

Tapasztalatok? – teljesen új, szinte platformlépés. Azt hiszem kell egy kis idő még, amíg valami profi eredményt kicsiholunk, illetve rákészülünk a vele való munkára. Ezt a legelején kezdeném: mit is tudhat a 11?

11- Black edition. Búvár vagy: végy hozzá egy tokot!

Nagy lendület az akku töltéssel tört meg, aztán jött az alkalmazás telepítés, elmerülés a menürendszerben, a paraméterek és lehetőségek között. Szóval egy kis türelem és alázat husztonpár percben megtérül, ha megnézzük a basic videót.

Mivel a 4esnél beragadtunk, jöhet a bélyeg, hogy a trendek után kullogunk. Telefonnal is, de most nem nem hátrány, ha bővítünk gyorsan tárhelyet és a kamera felvételeit már oszthatjuk, és manipulálhatjuk is helyben. A processzorok, szoftverek és alkalmazások markába kerültünk, bármit létrehozhatunk. Én még a Filmora platformra fogadok (fizetős, fizetős funkciókkal) mert rendkívül hasznosnak bizonyul az AI támogatású kezelő- keresőfelület. Szóval két újabb fejlődési irány, ami az utómunkát illeti. Maradva a manuálnál és a beállításoknál, roppant hasznos lesz a következő link: hero11-manual

Gyakorlatilag minden ötödik búvár felvételeket készít. Kis utómunkával és kritikával, szakmai tudással és sok munkával reméljük látjuk majd a ti munkáitokat is viszont! Sok sikert és segítsetek, hogy segítsük ezt a rovatot bővíteni! Fejlődjünk együtt!


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár