Megint szafari

  • 0

Megint szafari

Hurghadán igazi meleg, napos idő volt, nyoma sem volt a hideg szeleknek. Az utolsó videók összedobásán dolgoztam, nem is tudtam, mi merre, de az utolsó előtti pillanatokban érkeztem a Miracle fedélzetére, a vendégek előtt. Mint kiderült északi safari lesz, amit eléggé szeretek. Annyira rendben volt minden, annyira felkészült voltam, semmit ki nem felejtettem a csomagomból, hogy magam sem hittem.
Ugyan az Őrdög nem alszik, (aki egyébként koromfekete állandó staff, felső Egyiptomból) ezért állandóan véreres, vörös a szeme, de én biztos voltam benne, hogy a holdvilágnál a hajóorrban álló árnyék régi kísérőm: Murphy mester. Hajajj, gondoltam, miközben megfogtam a nyakamban függő halcsont medálomat. Azt hiszem, valami komolyabb szerencseamulettre lenne szükségem.

Hogy mihez is? Delfinek pedig vannak, még ha el is kerülnek. A természet él, és mozog, kölcsönhatásban van mindennel, ahogy mi magunk is. Felkészültem rá, hogy a következő időszakban Murphy is beleszáll az egyensúlyba.

A csapat jó, Geco mester és tanítványai, Ákos és követői, no meg pár Lighthouse fun. Mint északi szafari zömmel roncsok kínálják az alapprogramot, de menet közben alakul a program, amiben vannak variációk. Amit összedobtunk erre az útra, Fanous East (delfines), Shaab el Erg (delfinesélyes), Seyul, Shark Yolanda, Anamona City, Small Passage, Thislegorm 2x, Dunraven, Shaag Rock, Bluff Point (delfines), Abu Nuhas, Fanadir, Hurghada

Na, ennyi ráhangolódás után pár jobb merülésről is be kéne számolnom. Több is volt, mint amit itt benevezek, de pár év merülés után ez igazán nem bűn, ha csak a nekem valamiért érdekes fejleményekről számolok be. Mert azért ezen az oldalon a merülés a lényeg!


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Aktuális események:

Barlangi bújócska

Blogtár