Pünkösd hétfő

  • 0

Pünkösd hétfő

A Kerasub szigorúan üzleti alapú intronapja Bükfürdőn. Mármint, hogy saját üzleti és reklámfelvonulásként szignált rendezvényként működünk. Felvonolunk, kiállítjuk magunkat és nekikészülünk. Kávészünet. Készültséget fenntartjuk. Hangosbemondunk, izzadunk. Megnézzük a szinkronúszást. Lángos, szendvics. Izzadás. Vízbe megyünk. Érezzük jól magunkat, elő a pancsolós játékokkal, a fényképezővel és merülgetünk.

Játszó emberként passzolgatjuk a scubarangot. Egész jó móka, főleg a víz tetején lehet precíz pontossággal célba küldeni. De van minden más is, így Balage a pancsolós bohóchallal merül, én spec dinóval.

staff.jpg

Uncsi. Kevés az ember, bár ketten is akadnak, akik ingyen kipróbálnák. Szerződtetjük végül büki tanulóállományunkat, hadd érezzék jól magukat.

Mi is játszunk kicsit, majd pihengetünk vagy ötig, mígnem összepakolunk. Nos, látom a lehetőséget a strandban, tényleg klassz oktatni és intrózni. Legközelebb majd nem nyúzottan érkezünk és talán komolyabb közönség lesz a következő, juni 25-ös Viva Tv erősítette strandpartyn. Ez meghívó annak, aki olvassa. Ok?


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Aktuális események:

Barlangi bújócska

Blogtár