Nyitnikék

  • 0

Nyitnikék

Category : Kerasub DC , Uncategorized

Az elhúzódó április és a hullámban érkező hidegfrontoknak hála, az idei nyár még nem robbantotta ránk a szezont, de ez várhatóan hamarosan megtörténik. Felkészültünk rá? Persze, már rég: van minden kellék hozzá, tele vagyunk felszereléssel.

Azt viszont lehet tudni, hogy a nyár pobnt olyan rövid lesz, hogy csak néhányat pislogni bírunk amíg tart, de közbe kéne iktatni pár merülést!

Amit most lehet tudni, hogy júliusban irány Egyiptom, és az októberi túrára is van pár hely. Augusztusban fix a nomád szafari horvát vizeken, közben pedig szinte minden hétvégére szerveznünk programot – amíg a nyár engedi. Ez a terv, dátumok nélkül, hiszen ebben az évben csak az újratervezés funkció működik.

Pünkösdöt idén elfeledhettük, több terv közül egyik sem lett befutó. A jó hír, hogy nyitnak a strandok, Tauchturm felújítás után üzembe áll és ha az üzemeltetők engedik, akkor a medencékben indulhat a kezdő búvárok képzése. Hamarosan, hiszen a határok is június közepén nyitnak számunkra. Ti mennyire álltok készen?

 

 

 

 

 


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár