NAUI – hírek

  • 0

NAUI – hírek

Category : News , Uncategorized

Már régóta nem kell magyarázni, hogy a NAUI, mint búvároktatási szervezet, milyen értéket is képvisel. Számomra minőséget, biztonságot, hosszútávú vevői kapcsolatokat testesít meg, ami a saját oktatói és búvár szemléletemhez tökéletesen igazodik. Tény, hogy pár lépéssel mind marketing, mind támogatottság terén hátrányban vagyunk más rendszerekhez képest, de az elmúlt 2 évben a NAUI Európában látványosan terjeszkedni kezdett – ahogy a nagyvilágban több régióban is.

NAUI Representative Hungary, Budapest Sport ExpoKülön örvendetes tény, hogy a Sport Expo kiállításon a NAUI vezetőség és Miklós Tamás mint magyar képviselő bemutatkozási lehetőségként szerepeltek a magyar búvártársadalom előtt. Tény, hogy az elmúlt évek során a nemzetközi vizsgaregisztráció folyamata is meggyorsult, a kézbesítés pedig hibamentesen működött tapasztalataink szerint. Jelenleg több oktatói tréning, szakmai képzés nyújt lehetőséget a továbblépésre. Az oktatók munkáját támogatandóan több nyelven jelennek meg új, NAUI tankönyvek – a magyar kiadás is előkészületben.

Április folyamán két európai szponzorált oktatói program is fut: Brüsszelben szakmai tövábbképzésként a nemo33, (lsd. cikkünk medencecsodák címmel) DAN által szponzorált kutatási program keretében, illetve NAUI oktatói továbbképzések. Szükséges is a fejlődés, melybe a Kerasub is bekapcsolódik természetesen.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár