Reklámkörök

  • 0

Reklámkörök

Ha leszállnak a felhők, akkor olyan, mintha Spielberg valami idegen attackos scifit rendezne; fenyegető vattapamacsok súlyos tömege lebeg az öböl felett pár száz méterrel. Ha nem is a hitech marslakók csapnak le, azért a kedélymérgezés fennáll, hánykolódós, fülledt éjszakát enyhített a reggeli eső. Futottam egy managerkört, mire 10 kor kifutott Dragan és olasz csapata. Kétszer integettem, már-már kezdtem azt hinni, hogy a fotózásom kedvéért, de kiderült, hogy öreg cimborám nem vitte a búvárcuccát. Szerintem a következő 300 indulásig meg fogom kérdezni tőle, hogy vitte-e… (Legalábbis, míg én nem hagyok itt valamit.)

Ha leszállnak a felhők, akkor olyan, mintha Spielberg valami idegen attackos scifit rendezne; fenyegető vattapamacsok súlyos tömege lebeg az öböl felett pár száz méterrel. Ha nem is a hitech marslakók csapnak le, azért a kedélymérgezés fennáll, hánykolódós, fülledt éjszakát enyhített a reggeli eső. Futottam egy managerkört, mire 10 kor kifutott Dragan és olasz csapata.Nos, kétszer integettem, már-már kezdtem azt hinni, hogy a fotózásom kedvéért, de kiderült, hogy öreg cimborám nem vitte a búvárcuccát. Szerintem a következő 300 indulásig meg fogom kérdezni tőle, hogy vitte-e… (Legalábbis, míg én nem hagyok itt valamit.) Hercegnovi
Tehát ha programok, akkor a szervezés jegyében irány Budva! Kedvenc, göndörkacajú idegvezem régi ismerősként üdvözölve rögtön fonák oldalról tárgyaltuk a szitut. Mármint a nyaralós balhét idegvez szemmel. Mondá, hogy nincs túl jó dolga, azaz sok is, bonyolult is, meg jobban bejöttek más országok fejlett hotelkultúrájában evickélős napjai anno. Munkafagyi, munkakávé, aztán függő tétekkel irány hercegnovi vissza! Ma még van intéznivaló, kell noszogatni a szállásokat! Ezt a részt irodára kell, hogy bízzam, mert semmi tapasztalat, miért lenne érdemes csinálni: gondot a semmiért, vagy munkadíjat a problémákért? Továbbra is tabu, enélkül is hosszú a nap és fárasztó.Nem is sejtettem mennyire! Összeakadtam pincér haverral, sok sörrel, hozzá statisztatként felbukkant még egy kiskorú, 12 éves rakiafajta, meg házi sütésű pizza desszertnek. Az internacionális barátok közt epizód hajnali kettőkor zárult zeneoltáskor (hajnali 1 órakor) Igalóban. Lefekvés előtt az éterben kavargó dübörgés bizosított affelől, hogy itt is vannak kiskapuk, meg még egyenlőbbek. egyes helyek a domboldalon beleüvöltenek az éjszakába, gyakran hajnali négyig dübörögve. Elhúzzák a nótámat.

About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár