Táncos, fotós mulatság!

  • 1

Táncos, fotós mulatság!

spanish dancer
Fotózgatunk? Ha van mivel, van mit, az még tök kevés, láttam én már kék képernyős, egyenszürke, homálygyűjteményeket, a fesztiválnyertes elvárásokkal vetekedni? A színek hova tűnnek? Na ennek a jó kérdésnek próbáltam nyomára járni.
.
Mai reggel derült ki, hogy easy napom lesz: búvárokkal megyek ki, és szervezem a napjukat, afféle szárazdajkaként. Persze mikor a vízbe voltak, szemem rajtuk volt, de volt időm fundivingolni. Itt volt az ideje, hogy a fényképezőgépemmel komolyabb ismerettséget kössek.
.

Az imerkedésbe bevontam Jurijt, Litván freelancer haverunkat, aki egyébként fizimiskára és fejre pont mintha Old Shatterhand lépett volna ki Karl May regényéből.Jó fickó, hallgatag, de csak mint a profik. Amit mond, az igaz, és hasznos.

Mellesleg egy bazi nagy fenyképezővel rohangál, illetve merül. Jah, kell a pínz, és ma kevesen szándékoznak baksist adni. De azért a merülésvezető mindent megtesz, csak jókat kelljen merülni…
Az első merülés Fanadir, spanyol táncos és rózsalakó skrimpeket fotóztam ragyásig, variálva mindent, amit lehetett a gépemen. És mindezt nem tudatosan, hanem hülyegyerekesen – gondolva, egyszer majd csak bejön a használható beállítás!

clown

.
A helyi teknős már látószögön kívül volt, gondoltam bekerítem, de átcsúszott az ellenőrzött vonalon. Délután már kiértékelve a képeket, befrissítve a kamera manuáljából az idevágó ismeretekkel, kissé tudatosabban használtam a gépet. Laza merültetés volt, díszkíséret szolgáltatással, amiből korai hazaérkezés lett. Valamit tök jól csináltunk, de nem jöttem rá mit. Alig volt időm kitölteni a papírokat, mert már küldtem is haza az embereket a hotelekbe. Én meg kíváncsi kisgyerekként loholtam haza, hadd lássam a képeket, mit tud a kamera. … Ideje még jobban megismernem a gépet.

Reefside
.
Amikor nem üt ki a nitrogén, vagy nincs valami helyi gyűlés, akkor nyugodt esték keretében lehetőségem van netezni.Ezzel élek is, olyan heti 2-3 alkalommal. Éppen tegnap olvastam a Crash féle beszámolót kis csoportos utunkról. Háát, szerényen, vagy sem, nem írtam róla, de nagyon jó kis buli volt.
.
Zsufi
.
Nyugi, lesznek még jobb képek is…


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

1 Comment

Cr@sh

2006-10-30 at 12:27 am

Wow. Komoly képek ezek, esetleg letölthetően is feltehetnéd. A korall és az üveghalak is nagyon jók!

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár