Búcsúmerülések, Rovinj túrával

  • 1

Búcsúmerülések, Rovinj túrával

Category : Kerasub DC , Uncategorized

Az érzések nem csalnak, a meleg menetrendszerűsítve a nyarat hirdeti. Ideje a Kerasub Búváriskola nyári tagozatának délre költözni, amivel egyidőben megkérünk minden érdeklődőt, keressen bennünk ott, vagy szeptemberben újra hazai vizeken. Akinek sürgős merülnivalója van, azt rögtön szombaton 8.00 órás csatlakozással (pakolás fél 8-tól) startolhat velünk a Neufelder See-re. Program: merülések szabadon, a résztvevőknek és klubosoknak vidám esti grillparty a Kerasub rezidencián.

Egyúttal meghirdetném a junius 14-17 Rovinj túrát is, merülések az Istria gyöngyszemein. Részletes itiner, árak a leíréásban, ill. személyesen: aki volt Pagon velünk, vagy ismeri az Adriát, azt nem éri meglepetés, hisz hasonló összegzéssel fog szembesülni.

discount_icon.gifMint Montenegroba induló főhadiszállás bejelenteném, hogy 10-20% felszerelésvásárlási engedmény lesz egyes régi raktárkészletekre, mint pl. uszonyok, neopréncsizmák, csuklyák, kesztyűk, maszkok, ill. hétfő estig leadott computer és reduktorrendelésekre 15%!

CFA_Suunto_D9_2f117.gifForgalmazott márkák: Apeks , Aqualung , SUUNTO, BS Kinetics, Bare, Cressi, Omersub, Mares, Waterproof, SeacSub


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

1 Comment

eszter

2007-06-08 at 3:42 pm

Szia:))

Üdv, jó hétvégét, jó merülést, esti partyt, stb…:)))
Lélekben veletek leszek, aztán irány Montenegro!!!:))

Eszter

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár