Hunguest trydive

  • 0

Hunguest trydive

hunguest trydiveVasárnap sincs lustálkodás: sőt, szünnap sem. Na nem mintha kellett volna, hiszen az előző napokban merülni sem sokat kellett, no meg minden délután a hőség elől a városi parkban néztük a pálmafák lombját alulról: szieszta címén. Tehát is örömmel vállaltuk, hogy csináljunk valamit: infomeeting, meg medencés bemutató két felvonásban a Hotelban.

A medence nagyon feelinges, ki is pakolunk négy komplett eszközt, aztán délben a vízben is vagyunk a hőség elől. Meg délután négykor is. A program teljes siker, a játékra van érdeklődő, naná, hogy buborékolni akarna mindenki. A legnagyobb show három (5, 6, 8) éves fiútestvér elemi erejű érdeklődésében domborodik ki. Míg papáék készülődnek, már el is ragadnak minden légzőautomatát, jóllehet maszk sincs rajtuk. Csak húzkodják szétfele a felszereléseket, hogy kacagni nem győzök. Na, valahogy sikerül az atyai vonalra felölteni a cuccost, akik ráadásul fogékonyak egy tanfolyamra.

hunguest trydivehunguest trydive Jönnek sokan mások: ki kisebb, ki nagyobb élménnyel lesz gazdagabb. A feneség az egész bemutatóban az időbeosztás: a helyi programszervező cég nem tudja, melyik napon, milyen prg-juk indul, rugalmasak, ergo az emberek kivárnak a búvárkodással, ahelyett, hogy befizetnének frissiben. A tapasztalatok szerint meg akkor már csak kimaradunk, hiszen más hajós balhéra fizetnek be. Mindegy, ebből is tanult az ember, az idő meg hasznosan alakult: Mikó fősegéd is sikerrel demonstrál, a bemutató gördülékenyen fut: következőt már egyedül vezeti majd.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár