Pipín Ferreras: Halálos merülés

  • 1

Pipín Ferreras: Halálos merülés

Category : News , Uncategorized

Könyvajánló – avagy kedvezményes rendelés. Közvetlen a kiadó ajánlatát kívánnám tolmácsolni a Kerasub oldalt látogatóknak, klubtagjainknak, meg a minket kedvelőknek. A könyv darabszámtól függően 20-30% engedménnyel (listaár: 3480,- Ft) megrendelhető és átvehető a Kerasub Búvárbarlangban, amennyiben a konkrét megrendelésre szeptember 21-ig sor kerül. De nézzük is, milyen könyvről szól az ajánlat:

PipinA kubai származású szerző ellentmondásos figurája a szabadtüdős merülés világának, aki a ’90-es években az olasz Umberto Pelizzarival folytatott versengése, valamint sorozatos (az AIDA által el nem ismert) csúcsdöntései mellett leginkább azzal hívta fel magára a világ figyelmét, hogy 2002-ben felesége, a francia Audrey Mestre – aki szintén a sportág megszállottja volt – a 170 méteres abszolút szabadtüdős világcsúcs kísérlete során drámai – és a mai napig sokat vitatott – körülmények k özött életét vesztette.

Ferreras, egy évvel a baleset után, felesége emléke előtt tisztelegve, a leterhelt “szánon” ülve – egyetlen levegővétellel – elérte a 170 méteres mélységet, mellyel új világcsúcsot állított fel.

Az Egyesült Államokban élő szerző 2004-ben megírta könyvét, melyben nemcsak a tragikus baleset körülményeit tárja az olvasó elé, hanem egyben elmondja élettörténetét is, hogyan lett a Fidel Castro diktatúrájának szorításában felnövő gyerekből – aki előbb tudott a tengerben úszni, mint két lábon járni – a világ egyik legismertebb szabadtüdős búvára.

Az ez év októberében magyarul is megjelenő könyv az Egyesült Államokban megjelenésekor a tekintélyes New York Times bestseller listájának első tíz helye közé is bekerült, mint ahogy a Corbis Kiadó két másik könyve, A Kilimandzsáró árnyéka, valamint A kanyon fogságában is.

További információk a Corbis Kiadó könyveiről

20% kedvezménnyel: 2790,- Ft – Kerasub elővásárlás, darabszámtól független
25% kevezménnyel: 2600, – Ft (5 db feletti összes rendelésnél)
30% kedvezménnyel: 2450,- Ft (10 db feletti összes rendelésnél)

Fontos! Ezek a kedvezmények a szeptember 21-ig beérkezett megrendelésekre érvényesek.
Megrendelés: 20% os vételár fizetésével (ill. postai utalással) a Kerasub Búvárbarlangban.
Szombathely, Paragvári út. 34.
Átvétel: szállítást követően a Kerasub Búvárbarlangban


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

1 Comment

Karas

2007-09-20 at 10:28 pm

Ok. rendelés kifut: 2 db 🙂

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár