Sharmba megyünk

  • 0

Sharmba megyünk

Eljött a szombat, azaz irány a nagyváros, ketyeg a foglalásunk, ideje rápihenni a tréningre. Túl vagyunk egy laza edzéssorozaton, gyakorlatilag rákészülten, fitten járulunk a kiképzés elé.

circle.jpgfree.JPGfree2.jpg

Tegnap például hiper laza edzés volt, kinn a ház előtt. Statikust követő napon mélyekre mentünk. Csináltunk leúszásokat, hármasban teljesen tökéletes ütemben váltottuk egymást. Ha az ember huszonötök alá megy, akkor kicsit kell már vigyázni. Nagyon jól ment az egyenlítés, a rákészülés, csak a süllyedéskor beálló egyenlítési gondokkal kellett küzdeni. Azért a tréning meghozta az eredményt, valami előrelépés született az ügyben, keresve az úgy nevezett másik módszert, amivel az ember átlépheti ezt a határvonalat is. Ezekért a mesterfogásokért, módszerekért nevez be az ember egy tanfolyamra, mert máshogy nagyon nehéz előrelépést elérni.

robi.jpgMég a délelőttöt egy úszás, meg egy tréning zárta. Az elmúlt napokban úsztunk kicsit sasrájával, videóztuk a merüléseinket, hogy kb. tudjuk, hogy hol is tartunk technikailag, milyen stílusban vágunk neki a kurzusnak. Bekalibráltuk a mélységet, mit elérhetünk könnyedén, az időt, mit a víz alatt bírunk egy levegővel. Tele vagyunk várakozással. Ha az ember egy példaképpel készül találkozni, s egy régi álmot ér utol, akkor érthető az izgalom, a lelkesedés. A várakozás izgalma. Megyünk.

Akik pedig majd ezt követően jönnek hozzánk , merülni Dahab szép helyeit, azok azért kacsintsanak rá a friss infókra. Szeretném, ha rendben ideérnének, ezért majd még egyszer utalok ezekre az infókra, meg rá is frissítek.

 

 

IMGA0823.JPGIMGA0836.JPGIMGA0854.JPG

Nem tudom, mennyi alkalom, lehetőség lesz még majd jelentkezni addig, de ha mást nem, akkor pótlólag sor kerül rá.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár