csíííííííz!

  • 0

csíííííííz!

Category : Humor , Uncategorized

mobil.jpgRégen viccelődtünk vaze! Nehogy azt higgyétek, hogy nincs kedvünk. Tökre van, meg itt is az ideje már. Szóval evezgessünk humoros vizekre…

(Régebbi poénok)

– Ki ez az ember? – kérdezi egy utas a hajó kapitányától, és egy szakállas férfire mutat, aki a közeli sziget partján lázasan ugrándozik, valamit kiabál és integet vadul.
– Nem tudom, de mindig így örül, mikor erre járunk…

Napjaink. Két vezérigazgató beszélget:
-Te fizetsz az embereidnek?
-Nem.
-Én sem…És bejárnak ?
-Be.
-Az enyémek is….Te , nem kéne ezektől belépődíjat szedni?

– Mikor jött rá arra, hogy ezek az emberek tolvajok? – kérdi a bíró a tanútól.
– Először azt hittem, hogy rakodómunkások, de amikor láttam, milyen szorgalmasan dolgoznak, rögtön gyanút fogtam…

Egy csodásan magányos szigetre a következő embercsoport vetődik egy hajótörés miatt: két olasz, két francia, két német, két görög, két angol, két bolgár, két kínai, két amerikai, két ír és két magyar férfi, továbbá minden nációból egy nő. Eltelik egy hónap. A semmi közepén lévő magányos kis szigeten a következő furcsaságok észlelhetők:

– Az egyik olasz férfi legyilkolta a másikat az olasz nő miatt.
– A két francia férfi pikáns hármast alakított a francia nővel.
– A két német pontos heti időbeosztás szerint, felváltva hál a német nővel.
– A két görög pasas egymással hál, a görög nő pedig főz rájuk.
– Az angol férfiak azóta is várják, hogy valaki bemutassa őket az angol nőnek.
– A bolgárok hosszú percekig nézték a végtelen óceánt, majd újabb hosszú percekig szemlélték a bolgár nőt, végül úszni kezdtek.
– A kínaiak alapítottak egy vegyesboltot (mosodát, étkezdét, …) és teherbe ejtették a kínai nőt, hogy legyen elég személyzet.
– A két amerikai férfi az öngyilkosság határán van, mert az amerikai nő folyamatosan azon nyavalyog, hogy nem tudja megvalósítani önmagát, nem beszélhet a pszichoterapeutájával, fel szeretné végre dolgozni az anyjával való kapcsolatát, és kövérnek látszik a pálmafák mellett, és ezen az sem változtat, hogy itt nem kell adót fizetni.
– Az írek felosztották a szigetet északi és déli részre, valamint lepárolót építettek. Nem emlékeznek szexre, mert a kókuszpálinka némi homályosodást idéz elő az agyukban, de boldogok, mert az angolok nem érzik jól magukat

A magyarokról ne beszéljünk: miután privatizálták a csajt és mindenüket, segélyeket vettek fel a többi csoporttól, pártokat alapítottak és politizálnak vadul, hogy ki a góré.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár