Özönvíz

  • 0

Özönvíz

Category : Kerasub DC , Uncategorized

Leullottak a nagy esők, a közepében pedig áztunk eleget. Először a Graz szombat keretein kívül és belül, felidézve “Gehér fiúkkal” a kemény merülés feelingjét, azaz szakadó eső sem akadály, ha az ember vizes akar lenni. Merülés az meg ilyen, úgyhogy csak a víz alatt kellett meglepődni: volt sok rák, sok hal, jó látótáv, fenn pedig 21 fokos vízhőfok. A helyi búvárok is ott sürögtek, klubélet, tanfolyamok vagy csak hobby összejövetel kereteit döngetve. Kedvükért délutánra az eső is elállt, erre sorban jöttek egészen sokan.
Aztán mondhatjuk, hogy az eső csak hullt, vastag viharfelhőkből locsolták a vizeket, a Kerasub operatív beszerzés megjárta a központi forrásokat, feltöltve a boltot aktuális eszközökkel. Jövő héttől pedig Montenegroba készülünk: mit jelent ez gyakorlatilag?

A Kerasub Búvárbarlang kölcsönzésileg is, felszerelésileg is nyitva a család révén. Tehát lehet menni merülni, néhány programot kitűzünk majd a melegebb időkre, de tessék önszerveződni is, hisz’ merülni kell!
A bolt pár akciót is kitesz a polcokra, ami egész nyáron igénybe vehető –  ez kifutó, régebbi termékekre igaz főképpen az ABC kategóriában. Ne feledjétek, márkakereskedőként mindent meg hozunk kérésre! Kérjetek ajánlatot, akár direkt mailben! Boltunk nyitva!

Reméljük többen meglátogattok Montnegroban, erről bővítjük az információk és elérhetőségek körét. Merülőhelyeinkről komplett leírásokkal jelentkezünk, lsd. mris két roncsunkat, Patrolac, Tihany oldalát! Mert azért nyitottak vagyunk egész nyáron, két helyszínen is! Számítunk figyelmetekre, hamarosan ismét tudósítunk a tengerről! Remélhetőleg Füge és Mikó is csatlakozik a mesélőkhöz. (?!)


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár