Komment

  • 0

Komment

és ha nem vagy vízközelben, akkor vedd gyermeked éles fogai elől jól elzárt rejtekhelyedről álmodozós kincseid, és tedd amit tenned kell…:)

homemade.jpg

Ez egyben a legédesebb (képes) komment, amit kaptam, főleg mert otthon nekem is van ilyen edzőpályám, ahol szinten tartom a rájáimat. Minden hozzászólónak köszönöm a kommenteket, csak így tovább. Válaszokat is kreáltam, hol private, hol folytatólagosan. Jó, hogy olvastok, végül is innen tudom biztosan, hogy érdemes mesélgetni. Figyeltek?

Ha jobban füleltek, halljátok, hogy hívogat a búvárfelszerelés és ha mást nem is, de egy össznépi uszodai kis bugyorgatás pár bailotut meg egy pár uszonyos sprintet lenyomva búvárnak érzitek magatok újra. Jó érzés az, tudom jól, pontosan. Tehát mikor megy a banda Cellbe?

Itt Pápuán az elmúlt héten elsődlegesen a video kamerát toltam, hogy legyen anyag újabb filmet befejezni. Mivel nem voltak nudikról felvételek, azért erre mentem rá jobban és mivel vendégünk is fotós volt, a guidok is tűvé tettek mindent értük. Így született meg az elképesztő eredmény, ami a cég (Pápuaparadise) hírlista élére is felkerült: 54 különféle nudit vélt fotózni Müller Péter Úr Münchenből. A végén már én is azt hittem, hogy csak makro dolgaink vannak: emperor schrimpek,  meg az ostorkorallon lovaglóknak, amikhez akadt minden féle garnélácska is a sok puhatestű házatlan csiga mellé. Müller szerint nehéz fotózni: ezek túl gyorsan mozognak. Legújabb gurum a “Kisember” valószínűleg nem osztaná ezt a nézetet ahogy magam sem, egyszerűen technikai kérdésről van szó: a fényt le kell képezni. Ez videokamerával is feladat, főleg ilyen apró léptékben, rezzenéstelen állóképet alkotni. Csoda, ha bütykölgetem állandóan?

Másrészt nekem a filmem szereplőinek azonosítása a legnagyobb kihívás, mert szép új vastag könyveink vannak, amiből a bőség zavara visszaköszön. Néha a megfigyelt alany is, de általában csak ötödik átlapozásra. De hát: teszem, amit tennem kell. Képeket, videókat felfele. Hamarosan…


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Aktuális események:

Kezdő búvártanfolyam
május 11-től

Medencés tréning, haladó attrakció: Bail Out: április 27-én

Tauchturm: április 28-án

Szafari: november 17-24

Barlangi bújócska

Blogtár